Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

API koppeling laten schrijven

O Met dit stappenplan weet je zeker dat je een API-koppeling laat maken die perfect aansluit op jouw wensen. Eerst bespreek je met ons wat voor data je uitwisselt en welk doel de koppeling moet dienen. Aan de hand daarvan gaan we een offerte op maat voor je maken. Die is geheel vrijblijvend, dus je bent nergens aan toegezegd. Als alles naar wens is, stellen we een team van experts samen om de koppeling te bouwen. Dit doen we door rekening te houden met jouw budget, de technische mogelijkheden én het tijdsaspect. Nadat de koppeling is afgerond, testen we deze grondig voordat we ‘live’ gaan. Zo zijn we er zeker van dat alles goed werkt en sluit de koppeling precies aan op jouw wensen.

Een API voor WordPress

Wanneer je eenmaal weet waarvoor je eigenlijk een API nodig hebt, is het tijd om hier verder over na te denken. Er zijn namelijk verschillende soorten Api’s voor WordPress die elk hun eigen functionaliteit hebben. Denk bijvoorbeeld aan een plugin of een theme dat data uitwisselt met externe systemen. Een andere optie is een maatwerkoplossing, die helemaal is afgestemd op jouw unieke situatie. Voor beide opties geldt: Sanum schrijft de perfecte API-koppeling die voldoet aan al jouw wensen.

Maatwerk koppeling laten maken

In sommige gevallen is standaardsoftware niet toereikend of beschikbaar. Daarom kan het nodig zijn om een maatwerkoplossing te laten maken die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf of organisatie. Dit noemen we ook wel een maatwerk koppeling of custom integration solution (CIS). Wanneer je een maatwerk koppeling laat maken door Sanum, dan ben je verzekerd van een optimale integratie tussen alle systemen in jouw bedrijf. Hierdoor wordt informatie-uitwisseling eenvoudiger en sneller, waardoor je meer tijd hebt voor andere belangrijke taken in je bedrijf.

Soorten Api’s voor wordpress

Als je gaat zoeken naar ‘API’s voor WordPress’ dan vind je veel verschillende resultaten terug. Je leest over RESTful API’s, SOAP API’s en XML-RPC API’s en ga zo maar door. Het kan lastig zijn om hierdoor de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Gelukkig helpen onze experts je graag verder! Zij weten precies welke type API het beste past bij jouw situatie en leveren altijd topkwaliteit af. Dus neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de juiste API-koppeling voor WordPress.

Neem contact op met Sanum

Heb je nog vragen over onze services of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Sanum! Wij helpen je graag verder met al jouw IT-vraagstukken en problemen

× Heeft u vragen?