Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Contact Form 7 spam!

Contact Formulier spam

Als u een website heeft die Contact Form 7 gebruikt, weet u waarschijnlijk hoe vervelend het is om dagelijks spamberichten te ontvangen via uw contactformulier. Dit niet alleen verstoort uw werkdag, maar het kan ook gevaarlijk zijn voor uw websitebeveiliging.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om Contact Form 7 spam te voorkomen. Hieronder geven we u enkele tips:

  • Gebruik reCAPTCHA: Dit is een beveiligingsfunctie die spambots tegenhoudt. U kunt reCAPTCHA gemakkelijk instellen in uw Contact Form 7-instellingen.

  • Gebruik een antispam-plug-in: Er zijn veel antispam-plug-ins beschikbaar voor WordPress die speciaal zijn ontwikkeld om spam te voorkomen in contactformulieren.

  • Vermijd het gebruik van e-mailadressen in het formulier: In plaats daarvan kunt u een telefoonnummer of chatfunctie aanbieden op uw website.

  • Beperk het aantal velden in het formulier: Hoe minder velden u heeft, hoe moeilijker het is voor spambots om door uw beveiliging heen te breken.

Door deze stappen te volgen, kunt u het aantal spamberichten drastisch verminderen en uw tijd en energie besteden aan belangrijkere zaken

Voordelen van reCAPTCHA op een contactformulier:

  • Beschermt tegen spam: reCAPTCHA maakt het voor spambots moeilijker om uw contactformulier te gebruiken, waardoor u minder spamberichten ontvangt.

  • Verhoogt de beveiliging: Door het gebruik van reCAPTCHA wordt de integriteit van uw website beschermd en voorkomt u aanvallen door hackers of malware.

  • Gemakkelijk te gebruiken: reCAPTCHA is gemakkelijk te implementeren op uw contactformulier en biedt een eenvoudige oplossing voor uw beveiligingsproblemen.

  • Verbeterde gebruikerservaring: reCAPTCHA is gebruikersvriendelijk en biedt een snelle en eenvoudige manier om spam te voorkomen, zonder dat u de gebruikerservaring beïnvloedt.

reCAPTCHA op een contactformulier een effectieve manier om spam te voorkomen en de beveiliging van uw website te verbeteren. Het is eenvoudig te implementeren en verbetert tegelijkertijd de gebruikerservaring.

Hulp nodig?

Komt u er niet uit neem dan contact op met de Sanum wij helpen u graag bij het spam vrij maken van uw website. Indien u een website door ons heeft laten maken dan verzorgen wij dit uiteraard standaard voor u.

× Heeft u vragen?