Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Google Pagespeed

Google pagespeed – Google is, zoals de meeste mensen weten, de allergrootste techgigant ter wereld. Zoeken op het internet wordt niet voor niets ‘googlen’ genoemd. Door de komst van het internet heeft Google haar sporen wel verdiend zou je zeggen. Maar Google zit niet stil en blijft innoveren en vernieuwen. Ze willen koste wat het kost de nummer 1 ter wereld blijven en komen dus steeds met nieuwe tools om hun klanten te bedienen en nieuwe klanten binnen te halen. En daarom hebben we het nu weer over Google en dit keer over Google pagespeed. Pagespeed is eigenlijk niet meer dan de snelheid van je website. Het gaat dan dus om de snelheid waarbinnen jouw pagina volledig is geladen.

Snelle websites worden beter gewaardeerd door Google

Om het nog iets completer te formuleren: pagespeed is de snelheid waarin elementen op webpagina’s laden óf de snelheid waarin internet pagina’s in zijn geheel worden geladen. In eerste instantie is het laden van een website vooral handig om niet te snel bezoekers te verliezen. Dit komt omdat bezoekers die een website bezoeken, heel snel de pagina afsluiten wanneer het laden te lang duurt.

Alles moet snel tegenwoordig en dat gaat al helemaal op voor het internet. Naast dat het bovenstaande punt erg belangrijk is voor eigenaars van een website en dus hun bezoekers, heeft Google er nu ook een ranking factor aan gekoppeld. En Google zou Google niet zijn als ze je ook nog eens goed kunnen helpen om er voor te zorgen dat jouw website sneller laadt en dus hoger in hun ranking komt.

Het is dus van belang om er voor te zorgen dat je website zo geoptimaliseerd is dat de laadtijd zo kort mogelijk is. En dit gaat niet alleen over de sites die op een pc of laptop worden bezocht. De laadtijd van sites op mobiele apparaten is minstens even belangrijk. Zoals we hier boven al hadden aangegeven, is de snelheid van websites een zeer belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring.

Google pagespeed – Een snelle website door Sanum

Sanum is gespecialiseerd om hun klanten te helpen een veel snellere pagespeed te krijgen. Inmiddels hebben wij jaren ervaring met het bouwen van websites en ook Google Pagespeed is niets vreemds voor ons. Door middel van verschillende plugins en andere onderzoeksmethoden kunnen wij als geen andere onderzoeken waarom jouw pagina trager is en wat er voor nodig is om je pagina sneller te maken. Hierdoor zorgen we er voor dat jouw pagina lagere scores krijgt. Want hoe lager je score in Google Pagespeed, hoe hoger je in de ranking komt te staan. En dat is precies de bedoeling.

Hoe doen wij dit?

Sanum maakt hiervoor gebruik van verschillende soorten geavanceerde plugins. Deze plugins zijn de beste methodes om je webpagina snelheid veel sneller te maken. Zo maken we gebruik van async. Deze tool zorgt er voor dat je pagina veel sneller laadt dan zonder de plugin. Iedereen heeft wel eens van Javascript gehoord en met deze plugin borduren ze daar op voort. Sanum is zeer bekend met Javascript en async en zijn experts in het toepassen van deze tools in websites. Doordat wij deze tools en plugins door en door kennen, garanderen wij dat we je jouw site tot het maximum sneller maken. En dit doen we zonder dat je de functionaliteit en de lay-out van je pagina verliest.

Welke andere plug-ins gebruiken wij?

Naast dat we gebruik maken van async, maken we ook gebruik van andere plugins. Hierdoor hebben we nog meer controle over de snelheid waarop uw site functioneert. Zo kunnen we er dus heel gemakkelijk achter komen waar het laden van uw pagina stokt. De reden dat een pagina langzamer laadt kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Met de plugin Rocketplugin verzamelen we al deze informatie over uw website. En zo kunnen we er dus gemakkelijk achter komen of er bijvoorbeeld een fout in de code van de website zit. Dit probleem kunnen we door onze specialisten van Sanum simpel laten verhelpen. Op deze manier ben je dus gelijk in één keer klaar. Je site wordt doorgelicht, aangepakt en uiteindelijk vele malen sneller met als gevolg een hogere Google ranking en meer bezoekers.

Google pagespeed verbeteren voor betere resultaten in de zoekmachine

Daarnaast garanderen we dat we als we met uw site klaar staan, u veel hoger in de ranking van Google zal staan. Op deze manier zal je dus sneller gevonden worden en krijg je dus meer bezoekers. Het andere voordeel is dat je pagina sneller laadt, wat als gevolg heeft dat bezoekers niet zo snel zullen afhaken. Een win-win situatie dus. Én een hogere snelheid én meer bezoekers én minder afhakers.

Het is dus heel belangrijk voor Google SEO om je pagina zo snel mogelijk te laten laden. En eigenlijk voor heel Google. Want wat je het liefst wil als eigenaar van een website is dat je site zo snel mogelijk laadt en snel gevonden kan worden door uw doelgroep. Het maakt in principe niet uit voor welke doelgroep u uw site heeft gemaakt, door middel van pagespeed kan je de conversie enorm verhogen. Laat uw site door Sannum onder handen nemen en u zult zien dat u veel meer klanten op uw pagina gaat krijgen. Meer bezoekers betekent meer conversie.

Jouw website sneller maken met Sanum

Sanum is de beste partner om uw pagespeed aan te pakken en er voor te zorgen dat uw site vele malen sneller wordt. Zoek niet langer naar andere bedrijven want bij ons krijg je in één keer het totaalpakket. Wij hebben de meest geavanceerde tools om de onzichtbare problemen op uw site aan te pakken en op te lossen. Vele eigenaren van websites weten niet dat hun site geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast weten ze ook niet wat voor voordelen dit kan hebben voor de conversie van uw site. Uw potentiële doelgroep zal u namelijk veel makkelijker kunnen vinden door uw hogere Google ranking en uw bezoekers zullen een enorm snelle site ervaren. Op deze manier heeft u weinig mensen die uw site binnen 30 seconden afsluiten omdat ze vinden dat het laden veel te lang duurt. Sanum biedt dus de ultieme oplossing voor website eigenaren die merken dat ze te weinig bezoekers genereren.

× Heeft u vragen?