Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Logo laten ontwerpen

Waarom een logo laten maken?

Wanneer jij kiest voor Sanum om een logo te ontwerpen dan heb je goud in handen. Onze missie is om jouw bedrijf op te laten vallen bij potentiële klanten en de concurrentie. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook passen bij de missie die jouw bedrijf heeft. Zo straal je professionaliteit uit en zien concurrenten jouw bedrijf als een gewaagde tegenstander. Maar daarnaast zorgt een herkenbaar logo ook voor naamsbekendheid en gaan mensen het delen met de omgeving. Wij weten precies te vertalen wat jij in je hoofd hebt zitten. En dit koppelen wij dan ook aan een logo ontwerper die hier al jarenlange ervaring mee heeft.

Professioneel logo laten maken?

Wij maken een vet en modern design en zijn geen amateuristische organisatie. Wanneer je een logo wil laten ontwerpen wil je ook een hoogwaardig design. Dit kunnen wij je bieden! Wij hebben dit al voor meer dan 200 klanten voorzien van een proffessioneel logo ontwerp. Omdat wij dit werk bijna dagelijks doen zijn wij efficiënt en betaalbaar. Vaak leveren wij jou logo al binnen 48 uur zodat je het snel in gebruik kunt nemen. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij tevreden bent leveren wij diverse concepten. Zo heb je de keuze welk logo het beste bij jouw website past. Onze tevredenheids garantie biedt je ook zekerheid onze ontwerpen!

Hoe gaan wij een logo ontwerpen?

Een logo ontwerpen gaat bij ons vrij vlug maar wij luisteren goed naar jouw wensen. Nadat jij je aanvraag hebt gedaan bij ons nemen wij snel per mail of telefonisch contact met je op. Het is belangrijk dat wij duidelijk jouw wensen luisteren zodat wij hier ook aan kunnen voldoen. Als dit allemaal in kaart is gebracht kunnen wij direct beginnen met het ontwerpen van een logo. Dit zorgt ervoor dat de meeste logo’s binnen 48 uur geleverd kunnen worden.

Uniek logo design laten maken

Wanneer wij een logo voor jou gaan maken zorgen wij ervoor dat het de X- factor krijgt. Afhankelijk van de branche waarin jij actief bent maken wij een simpel tot een goed doordacht logo. Het ontwerp van een logo moet precies aansluiten bij de doelgroep. Er moet namelijk herkenbaarheid uit voortvloeien. Maar daarnaast moet je ook laten zien dat jij er staat! De jarenlange ervaring die wij hebben met het ontwerpen van een logo zorgt voor snelle opleveringen tegen een scherpe prijs

Branding met je Logo

Door onze unieke logo ontwerpen word je een winnaar op het internet. Mensen zullen al snel jouw website herkennen aan dat te gekke of juist mooie logo. Onze professionele werkwijze zorgt voor aanspraak bij het publiek wat jij op het oog hebt. Maar ook krijg je bij ons altijd minimaal 4 concepten. Je hebt dus de keuze om uit meerdere ontwerpen te kiezen. Het eind resultaat is er meestal al binnen 2 werkdagen waardoor je het dus snel in gebruik kunt nemen. Wij gaan door totdat jij helemaal tevreden bent. Op aanvraag leveren wij ze in diverse formaten en bestandtypes. Zo kun je ze niet alleen op je website gebruiken maar ook voor o.a briefpapier, visite kaartjes of voor op de bus.

× Heeft u vragen?