Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Online bureau Brussel

Ons bureau Brussel is er om jouw bedrijf digitaal op weg te helpen.

Wij schrijven onder meer SEO teksten zodat je gevonden kan worden in de zoekmachine. Maar ook ontwikkelen wij het volledig webdesign van jouw website.  Losse diensten zoals het maken van logo’s of andere grafische ontwerpen kan je ook bij ons afnemen.
Daarnaast is marketing ook van essentieel belang voor het groeien van jouw bedrijf. Zo kunnen wij via Google Ads of Facebook Ads jouw bedrijf binnen korte tijd een goede naam bezorgen.

Waarom een online bureau Brussel?

Wij zijn al tientallen jaren actief in webdesign en marketing. Je zou ons dus een expert op online vindbaarheid kunnen noemen. Door het toepassen van de beste SEO technieken in een website of webshop halen wij hoge resultaten in de zoekmachine. Neem bijvoorbeeld onze eigen website waar we op een nummer 2 positie staan bij website op afbetaling. Ook wanneer je opzoek bent naar een online bureau in Brussel wat jou bedrijf een nieuwe frisse uitstraling kan geven ben je aan het juiste adres. Wij ontwerpen een volledig nieuwe website of webshop. Maar daarnaast kunnen we ook alleen een logo of huisstijl veranderen om toch even wat anders te bieden. Een frisse en goede uitstraling werkt goed op de klant en zorgt dus ook voor meer naamsbekendheid.

Online marketing bureau Brussel

Online bureau Brussel heeft jarenlange ervaring op het gebied van SEO en SEA. SEO is gericht op de zoekmachine.  Dit zijn de simpele instellingen die vaak over het hoofd gezien woorden maar wel belangrijk zijn voor het algoritme van bijvoorbeeld Google.SEA daar bedoelen we mee adverteren op het internet. Dit kan door marketing campagnes te voeren via Google ADS. Maar ook zien wij dat het snel krijgen van naamsbekendheid effectief is op Facebook ADS. Omdat dit een relatief nieuwe manier is vallen de kosten ook nog mee. In vergelijking met Google betaal je op Facebook vele malen minder. Daar kun je bijvoorbeeld ook instellen wie de advertentie te zien krijgt man of vrouw, regio en welke leeftijd mogen ze hebben. Dit is een efficiënte en effectief manier van adverteren

Webdesign door online bureau Brussel

De websites die wij al voor meer dan 1000 klanten hebben mogen maken zijn conversiegericht opgebouwd. Dit betekend dat wij er alles aan doen om te zorgen dat de website vindbaar is voor de klant. Maar ook optimaliseren wij de processen die een klant moet doen. Een zichtbaar en vindbare webdesign noemen wij dat. Zo moet een klant volgens onderzoek in 2 klikken kunnen bestellen. Dit vergeten veel webshops en dat zorgt weer voor een hogere bounce rate. Daarnaast schrijven onze marketing medewerkers de beste SEO instellingen voor jouw website voor. Zo kan jij opvallen in Google en met de tijd steeds verder stijgen tot misschien wel pagina 1

× Heeft u vragen?