Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

SEO teksten laten schrijven

O

SEO teksten laten schrijven? Wilt u de vindbaarheid van uw website verbeteren? Dan is het laten schrijven van SEO teksten een logische eerste stap. Dit zijn webteksten die geschreven zijn op basis van specifieke zoektermen, die op strategische plekken in de tekst worden verwerkt. SEO teksten worden ingezet om zoekmachines precies te vertellen bij welke zoekopdrachten uw website relevant is. Of, beter gezegd: bij welke zoekopdrachten uw website in de lijst met resultaten moet staan. Het liefst zo hoog mogelijk natuurlijk.

Wat voor onderneming u ook heeft, het spreekt voor zich dat een constante flow aan websitebezoekers u klanten oplevert. SEO teksten laten schrijven is dan ook een van de eerste dingen die we aanraden wanneer u uw bedrijf wilt laten groeien. Deze teksten vormen de basis van een SEO-campagne en worden zeer gericht ingezet om precies de juiste websitebezoeker aan te trekken.

Door ons uw webteksten te laten schrijven op basis van precies de juiste zoektermen, zorgen we voor een constante flow aan (nieuwe) bezoekers. Bezoekers die uw bedrijf in veel gevallen nog niet kennen, maar zoeken op producten of een dienst die u aanbiedt. En doordat we in onze teksten ook aandacht besteden aan leesbaarheid en een stukje marketing, maken we van die bezoeker ook echt een klant!

Waarom je webteksten laten schrijven door Sanum?

Bij Sanum weten we alles van SEO, van zoekwoordenonderzoek tot linkbuilding en content creatie. Onze tekstschrijvers draaien hun hand niet om voor sterke teksten, die niet alleen goed geoptimaliseerd zijn, maar ook prettig weglezen. Maar al te vaak zien we webteksten die volgepropt staan met zoektermen, waarbij de leesbaarheid ver te zoeken is. Of teksten die juist een mooi verhaal vertellen, maar toch echt dat stukje SEO missen. Het is dan ook een kunst om tijdens het schrijven precies de juiste balans te vinden tussen optimalisatie en leesbaarheid.

Door uw SEO teksten te laten schrijven door Sanum kiest u voor het beste van twee werelden: de juiste optimalisatie én een tekst die lekker wegleest. Daar wordt dus niet alleen Google blij van, maar ook de lezer! Het resultaat is niet alleen meer bezoekers, maar ook een hogere conversie. Met andere woorden: meer klanten!

AI-vrije SEO teksten laten schrijven?

AI-tools, zoals ChatGPT, zijn behoorlijk in opmars, maar als u het ons vraagt zijn we er geen fan van. Content die met dit soort tools wordt gegenereerd is vaak niet bijster origineel. Het bevat opvallend vaak dezelfde woordspelingen en zinsopbouw, en mist overduidelijk een menselijke touch. Bovendien zijn AI-tools niet goed in staat om teksten te optimaliseren voor Google. Zoektermen worden meestal niet vaak genoeg, niet op de juiste plek of op een onnatuurlijke manier verwerkt.

Het gebrek aan originaliteit valt overigens niet alleen ons op, maar ook Google! De zoekmachine werkt hard aan maatregelen die de ranking van websites met AI-content flink negatief beïnvloeden. Reden genoeg om uw webteksten te laten schrijven door een tekstschrijver van Sanum! Wij garanderen u 100% AI-vrije SEO teksten, die juist een positieve impact hebben op de ranking van uw website.

De voordelen van SEO

Uiteraard zijn er diverse manieren om het aantal bezoekers op uw website te verhogen, zoals SEA of linkbuilding. We adviseren u graag over de juiste aanpak, maar SEO teksten laten schrijven is vrijwel altijd onderdeel van ons advies. Dit heeft een goede reden, namelijk dat SEO ontzettend veel voordelen heeft. We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rij:

  • Gratis meer bezoekers: In tegenstelling tot SEA (adverteren in zoekmachines) is SEO bedoeld om op organische (gratis) wijze meer bezoekers naar uw website te trekken. Daardoor is het zeer kostenefficiënt.
  • Grotere geloofwaardigheid en vertrouwen: Staat uw website hoog in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google? Deze eerste resultaten worden door veel gebruikers als zeer betrouwbaar en geloofwaardig gezien. Dit maakt SEO goed voor de reputatie van uw bedrijf.
  • Lange termijn effect: Heeft u eenmaal die felbegeerde toppositie in Google behaald? Dan houdt dit effect doorgaans opvallend lang aan. Zeker wanneer we aandacht blijven besteden aan linkbuilding, is de positie relatief makkelijk vast te houden.

Linkbuilding als aanvulling op SEO teksten

De webteksten die we voor u schrijven worden gepubliceerd op uw eigen website. Bepalen bij welke zoekopdrachten uw website relevant is, doen zoekmachines echter niet alleen op basis daarvan. Naast SEO teksten speelt ook linkbuilding hierin een grote rol. Linkbuilding is het opbouwen van autoriteit in uw vakgebied door het verzamelen van zoveel mogelijk (kwalitatief goede!) links. Hoe meer websites naar die van u linken, hoe betrouwbaarder u voor een zoekmachine overkomt. Dit heeft voornamelijk effect op de positie van uw website in de zoekresultaten. Hoe hoger uw autoriteit, hoe hoger de positie, met als logisch gevolg dat meer mensen uw website zullen bezoeken. Ons streven is niet voor niets een toppositie!

Webteksten laten schrijven is dus stap één voor een betere vindbaarheid, linkbuilding is stap twee. Dit bereiken we door links op de juiste websites te plaatsen en daarbij rekening te houden met de gekozen zoekterm(en) per pagina.

Webteksten laten schrijven door Sanum

Wilt u uw website onder de aandacht brengen van een groot publiek? Zoekmachine-optimalisatie (SEO) maakt dit mogelijk. Bij Sanum kunt u SEO teksten laten schrijven die impact maken, desgewenst inclusief zoekwoordenonderzoek. Zo zorgen we ervoor dat u niet alleen meer, maar ook de juiste websitebezoekers aantrekt. Bezoekers die reeds interesse hebben in uw product of dienst, waarbij de kans groot is dat ze klant worden.

Samen met onze tekstschrijvers creëren we content waarmee u gevonden wordt, of u nu een webshop heeft, op landelijk niveau een dienst aanbiedt of een ondernemer bent die vooral in de eigen regio werkt. Sanum uw webteksten laten schrijven betekent méér verkeer naar uw website, zeker als u dit combineert met linkbuilding. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We brengen uw website graag in kaart en stellen een plan op waarmee we SEO inzetten om deze naar een hoger niveau te tillen

× Heeft u vragen?