Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Website laten maken WordPress

O

Website laten maken in WordPress

Heb je een website nodig voor je bedrijf of organisatie? Een website laten maken in WordPress levert je een gebruiksvriendelijke, goed vindbare én mooie website op. Bij Sanum zijn we gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en leveren we volledig maatwerk. Dit betekent dat de website aansluit op de bestaande huisstijl en net zo eenvoudig of juist uitgebreid kan zijn als je zelf wilt. Meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je er graag alles over!

Waarom een website laten maken in WordPress?

WordPress is een erg veelzijdig en toegankelijk systeem, dat ontzettend veel mogelijkheden biedt. De opties qua design zijn dankzij ons maatwerk eindeloos, en ook qua functionaliteiten is er heel veel mogelijk. Dit is voor veel ondernemers al reden genoeg om voor een WordPress website te kiezen, maar er is meer…

Een website laten maken in WordPress betekent namelijk ook dat je hem zelf gemakkelijk kunt bijhouden. Het plaatsen van blogs, toevoegen van artikelen aan je webshop of simpelweg updaten van gebruikte plugins is ontzettend eenvoudig. Geef je dit liever uit handen? Dat kan bij ons natuurlijk ook!

De mogelijkheden van WordPress

Met WordPress kun je door de vele beschikbare thema’s en plugins alle kanten op. Laat ons bijvoorbeeld een website met blog maken, zodat je gemakkelijk (nieuws)berichten kunt delen met klanten of relaties. Of heb je meer aan een stijlvolle portfoliopagina, zodat je potentiële klanten precies kunt laten zien wat je te bieden hebt?

Een andere mogelijkheid is om een website te laten maken in WordPress waarmee je producten kunt verkopen, oftewel: een webshop. WordPress is namelijk het perfecte systeem om dat te doen. Je kunt zoveel items verkopen als je maar wilt, deze onderverdelen in categorieën en hebt altijd een overzichtelijk inzicht in lopende en afgeronde bestellingen. Niet voor niets kozen veel webshophouders voor een WordPress website, want dit levert je ontzettend veel gemak op. Niet alleen voor jou trouwens, maar ook voor klanten.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden van WordPress te uitgebreid om er op in te gaan, maar neem gerust contact met ons op om jouw ideeën te bespreken. De kans is groot dat we precies kunnen bouwen wat je in gedachten hebt!

De voordelen van een WordPress website op een rij

Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen van WordPress websites, kennen we niet alleen alle ins en outs van dit systeem, maar ook de vele voordelen. We sommen de meest belangrijke graag even voor je op:

  • Veel mogelijkheden qua design: wat voor stijl, structuur, lettertype en kleuren je ook in gedachten hebt, door ons een website te laten maken in WordPress, is qua design vrijwel alles mogelijk.
  • Veiligheid voorop: WordPress websites staan erom bekend heel veilig en betrouwbaar te zijn. Dankzij slimme plugins worden beveiligingslekken voorkomen en hackers geweerd.
  • Regelmatige updates: WordPress wordt constant up-to-date gehouden, waardoor je website altijd goed functioneert en bovendien veilig blijft.
  • Eenvoudig bij te houden: de overzichtelijke backend werkt heel intuïtief, waardoor je de website in principe gemakkelijk zelf kunt bijhouden.
  • Goed vindbaar: dit is misschien wel een van de meest belangrijke voordelen, namelijk de goede vindbaarheid. Dankzij de heldere opbouw en slimme structuur zijn WordPress websites (mits goed geoptimaliseerd) over het algemeen goed vindbaar in zoekmachines.

Maatwerk WordPress website van Sanum

Ben je overtuigd van de voordelen van dit systeem en wil je een professionele website laten maken in WordPress? Dan ben je bij Sanum aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met WordPress draaien we onze hand niet om voor zelfs de meest uitgebreide projecten, maar ook kleine ondernemers zijn bij ons welkom. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en je voorbeelden te laten zien van vergelijkbare websites die we in het verleden hebben gebouwd.

Wat kost het om een website te laten maken in WordPress?

Aangezien elke website maatwerk is, is de prijs die je betaalt dat ook. Daarom hebben we geen standaard prijzen en maken we elke offerte op maat. Wil je een website laten maken in WordPress en ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan even contact met ons op, dan brengen we je wensen in kaart en ontvang je direct een overzichtelijke offerte.

Goed om te weten: als je ons je WordPress website laat maken, betaal je het hele eerste jaar niets voor de domeinnaam en hosting! Win-Win dus!

× Heeft u vragen?