Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

WordPress Rocket Plugin

WordPress rocket plugin is de plugin wanneer je een snellere website wilt. WordPress is al jaren één van de meest populaire tools om je eigen website of webshop wilt laten maken. Door de jaren heen zijn er een hoop nieuwe innovatieve tools aan toegevoegd en gaan steeds meer mensen er gebruik van maken. Vroeger waren deze sites trouwens een stuk trager dan tegenwoordig maar er is nog meer ruimte voor verbetering.

WordPress heeft namelijk een manier gevonden om jouw WordPress site nóg sneller te maken dan ‘ie al was. En dat hebben ze gedaan door een uitstekende cache-plugin toe te voegen als plugin. De WordPress Rocket plugin is voor vele de favoriete plugin voor hun WordPress site.

De WP Rocket plugin voor een snellere website

Er zijn al jaren discussies over welke plugin er nou wel en niet goed zijn en welke plugin er voor zorgen dat jouw site nog sneller gaat draaien. Veel van deze plugins zijn lastig te installeren en te configureren. Het is bij deze plugins geen kwestie van aanzetten en klaar. Er komt allemaal een hoop instellen bij kijken. Zo niet bij WordPress Rocket. Bij deze nieuwe plugin heb je dit gedoe dus niet. Je installeert het en het werkt meteen perfect! Zels iemand die nog nooit van een computer gebruik gemaakt heeft kan dit! Daarnaast heeft deze plugin ook ontzettend veel functies. Omdat de plugin zoveel verschillende functies heeft, merk je niks aan de laadtijd van de pagina.

De WordPress Rocket Plugin is zo ontzettend snel omdat ‘ie al aan het werk is gegaan voordat een bezoeker je pagina bezoekt. WordPress Rocket slaat namelijk pagina’s op voordat bezoekers op je pagina terechtkomen. Hierdoor heeft de pagina amper nog laadtijd nodig om voorgeschoteld te worden. Ook zijn alle pagina’s gecomprimeerd in ‘gzip’ én worden de vaste elementen op je site niet elke keer opnieuw ingeladen. En alsof dat nog niet genoeg is, houdt WordPress Rocket ook nog eens je database schoon. Hierdoor is je site weer net een stukje sneller. En om het allemaal nog wat sneller te maken worden de afbeeldingen op je pagina vertraagd ingeladen. Dit noemen ze Lazyload en het zorgt ervoor dat de rest van je pagina er in één keer goed op staat.

Wanneer gebruik je de plugin?

Wanneer je dus een snelle WordPress site wilt hebben is het verstandig om gebruik te maken van deze plugin. Het zorgt er voor dat je site direct goed zichtbaar is en het geen vertraging heeft met laden. Wanneer pagina’s te lang laden wordt de kans groter dat bezoekers al afgehaakt zijn voordat ze je pagina hebben bezocht. WordPress Rocket plugin is een premium plugin. Dat houdt in dat je deze niet gratis kan downloaden maar dat je er voor moet betalen. De prijs van de WordPress Rocket plugin is 39 dollar per jaar. Maar het is je geld dubbel en dwars waard. Want doordat jouw site en de processen op jouw site veel sneller gaan, zal je veel meer bezoekers scoren.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om niet jaarlijks dit bedrag uit te geven om je site beter en sneller te maken. In dat geval zijn er talloze gratis plugins die er voor zorgen dat je site iets sneller wordt. Maar zoals bij de meeste dingen die gratis zijn, werken deze plugins veel minder goed als de betaalde variant. Je site wordt namelijk wel iets sneller, maar niet op alle vlakken. Dat komt omdat deze plugin niet zoveel processen gelijktijdig kan laten draaien als de WordPress Rocket plugin.

De WordPress Rocket Plugin is eenvoudig en niet duur!

De WordPress Rocker plugin is misschien wel de beste caching- en performanceoptimalisatie plugin die je kan wensen. Wanneer je ervoor wilt zorgen dat je een goede kwalitatieve plugin hebt, die ook nog eens niet duur is, dan is deze plugin er om jouw website en conversie sneller te maken. Maar helaas kan je deze dus niet vinden in de WordPress repository. Je moet de plugin kopen op de website van WP Rocket. Wanneer je je aankoop daar voltooid hebt ontvang je per mail een link zodat je direct de plugin kan downloaden. Wanneer je dat gedaan hebt ga je naar de back-end van je WordPress website. Daar klik je op plugins en klik je linksboven op ‘nieuwe toevoegen’. Daarna kies je voor ‘upload plugin’ en upload je het zip-bestand van WP Rocket. Na de installatie kan je de plugin direct activeren.

× Heeft u vragen?