Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

WordPress website laten onderhouden

O

Wordrpress website laten onderhouden? Wat je ook gebruikt als Content Management System (CMS), het is belangrijk om je website regelmatig te onderhouden. Hoe vaak hangt af van verschillende factoren, maar in ieder geval moet je er rekening mee houden dat alle systemen een updatebeurt nodig hebben. Een WordPress website laten onderhouden is dan ook aan te raden. Wij begrijpen dat je hierdoor tijd kwijt bent die je liever ergens anders besteedt. Daarom bieden wij deze service aan. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van je website en kan jij je focussen op wat voor jou belangrijk is.

Voordelen van onderhoud aan de website

Als je een WordPress website laat onderhouden door Sanum, profiteer je van diverse voordelen. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date is. De beveiliging van je site optimaal is. Eventuele fouten snel worden opgelost je site presteert optimaal; En dat is nog niet alles! Wanneer je kiest voor onze basispakket, krijg je ook toegang tot onze helpdesk. Hier staan ervaren medewerkers klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb je een vraag over een plugin of wil je weten hoe iets werkt? Stel deze dan gerust via de chat of telefonisch. Wij helpen je graag verder!

Waarom het belangrijk is je website te onderhouden

Naast bovenstaande voordelen is het simpelweg belangrijk om regelmatig onderhoud aan je website uit te laten voeren. Alleen op deze manier blijft alles veilig, betrouwbaar en up-to-date. En dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor bezoekers van je site. Niemand wil namelijk op een website komen die niet veilig is of waarvan de inhoud niet meer relevant is. Bovendien kan een slecht functionerende website leiden tot minder positieve resultaten in zoekmachines, waardoor minder mensen op jouw site terechtkomen. Kortom: het loont om in onderhoud te investeren!

Beveiliging van je website

Eén van de dingen waar wij tijdens het onderhoud aan jouw WordPress website extra aandacht aan besteden, is beveiliging. Je wilt natuurlijk niet dat hackers binnendringen in jouw systeem en hiermee aan de haal gaan met vertrouwelijke informatie of gewoon omdat ze willen dat jouw site buiten beeld raakt (dit noemen ze ‘denial of service’). Helaas zijn websites met een CMS als WordPress hiervoor extra kwetsbaar, omdat ze technisch gezien complexer zijn dan ‘normale’ websites. Er zijn echter genoeg maatregelen die we kunnen treffen om dit soort problemen te voorkomen of in ieder geval sneller op te sporen en op te lossen. Denk hierbij aan het installeren van een firewall of het dagelijks back-uppen van alle data. Wanneer er toch iets mis gaat met jouw site, helpen wij je graag snel weer online te komen met behulp van één van onze back-ups. Dit doen wij altijd gratis!

Updaten van je website door Sanum

Als er updates beschikbaar zijn voor plugins of het CMS zelf, dan installeren wij deze direct na controle op compatibiliteit met de rest van jouw website en eventuele andere plugins die geïnstalleerd zijn. Dit doormiddel van eigen testomgeving waarin we alle functionaliteit check

× Heeft u vragen?