Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
faq

Lees de meest gestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een professioneel ontworpen website?

Een professioneel ontworpen website kan helpen om uw bedrijf te laten groeien en uw online aanwezigheid te versterken. Een goed ontworpen website is mooi om naar te kijken en gemakkelijk te gebruiken, wat kan leiden tot een betere gebruikerservaring en meer tevreden klanten.

Kan ik zelf mijn website ontwerpen en bouwen?

Het is mogelijk om zelf uw website te ontwerpen en te bouwen, maar het is vaak beter om dit over te laten aan professionele ontwerpers en developers. Zij hebben de kennis en ervaring om een website te ontwerpen die aansluit bij uw wensen en doelstellingen en goed werkt op alle apparaten.

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie is het proces van het verbeteren van de online zichtbaarheid van een website door middel van het gebruik van specifieke keywords en meta-tags. Dit kan helpen om uw website beter te laten ranken in zoekmachines zoals Google, waardoor u meer bezoekers naar uw website kunt trekken.

Wat is het verschil tussen een statische en dynamische website?

Een statische website bevat vastgelegde HTML-pagina’s die handmatig worden bijgewerkt wanneer er veranderingen moeten worden aangebracht. Een dynamische website maakt gebruik van databases en scripts om de content op de website te genereren wanneer iemand de website bezoekt. Dynamische websites zijn vaak makkelijker te onderhouden en te updaten.

Is het belangrijk om regelmatig back-ups van mijn website te maken?

Ja, het is zeer belangrijk om regelmatig back-ups van uw website te maken. Dit kan helpen om te voorkomen dat u belangrijke gegevens verliest in geval van een technisch probleem of cyberaanval. Het is aan te raden om ten minste één back-up per week te maken.

Kan ik hulp krijgen bij het onderhouden van mijn website?

Ja, veel bedrijven die websites ontwerpen en bouwen bieden ook onderhoudsdiensten aan. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date en goed werkt, zodat u zich kunt focussen op het runnen van uw bedrijf.

Wat is de oplevertijd van en website

De oplevertijd van een website kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website, het aantal wensen en eisen van de klant en de beschikbaarheid van de webontwikkelaar. In het algemeen kan de oplevertijd van een website variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Om de oplevertijd van een website te bepalen, is het belangrijk om een duidelijk plan en tijdschema op te stellen. Dit kan helpen om de werkzaamheden te organiseren en te plannen en om eventuele vertragingen te voorkomen. Bij Sanum stellen wij altijd een duidelijk plan en tijdschema op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer de website opgeleverd zal worden.

Hoe kan ik mijn bereik vergroten op sociale media?

Dit is een veelvoorkomende vraag, omdat bedrijven en individuen streven naar een groter publiek op sociale mediaplatforms. Het vergroten van het bereik kan betekenen dat je meer volgers krijgt, meer betrokkenheid genereert of je content aan een breder publiek presenteert.

Wat is de beste tijd om berichten te plaatsen op sociale media?

Het tijdstip waarop je berichten plaatst, is cruciaal voor het bereiken van je doelgroep. Veel mensen willen weten wanneer hun volgers het meest actief zijn en wanneer ze de meeste betrokkenheid kunnen verwachten.

Hoe meet ik het succes van mijn social media marketinginspanningen?

Het meten van succes op sociale media is van essentieel belang. Bedrijven willen weten welke prestatie-indicatoren ze moeten volgen, zoals betrokkenheid, conversies, klikken, bereik en ROI, en hoe ze deze gegevens kunnen interpreteren om de effectiviteit van hun strategie te beoordelen.

 
Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat linkbuilding inhoudt en waarom het een cruciaal onderdeel is van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ze willen weten waarom het belangrijk is om links naar hun website te verkrijgen.

Hoe kan ik kwalitatieve backlinks verkrijgen?

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks is een uitdaging voor veel website-eigenaren. Ze willen weten welke strategieën en tactieken ze kunnen gebruiken om hoogwaardige links van andere websites te verkrijgen

Wat zijn de risico's van linkbuilding en hoe kan ik deze minimaliseren?

Linkbuilding kan risico's met zich meebrengen, vooral als je betrokken raakt bij onethische praktijken, zoals het kopen van links. Veel mensen willen weten wat de mogelijke risico's zijn en hoe ze deze kunnen minimaliseren om niet te worden gestraft door zoekmachines.

Wat is online marketing en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat online marketing precies inhoudt en waarom het van vitaal belang is voor het succes van hun bedrijf of online aanwezigheid.

Welke online marketingkanalen zijn het meest effectief voor mijn doelgroep en branche?

Bedrijven willen weten welke online marketingkanalen het beste passen bij hun specifieke doelgroep en branche, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media, e-mailmarketing, betaalde advertenties en contentmarketing.

Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid vergroten?

Het vergroten van de online zichtbaarheid is een gemeenschappelijk doel. Mensen willen weten welke strategieën en tactieken ze kunnen gebruiken om meer verkeer naar hun website te trekken en een groter online publiek te bereiken.

Wat is webdesign en waarom is het belangrijk?

Veel mensen willen begrijpen wat webdesign precies inhoudt en waarom het van essentieel belang is voor het succes van hun website of online aanwezigheid.

Hoe kan ik een professionele en aantrekkelijke website ontwerpen?

Het ontwerpen van een website die zowel professioneel als aantrekkelijk is, is een gemeenschappelijk doel. Mensen willen weten hoe ze de lay-out, kleurenschema's, lettertypen en afbeeldingen kunnen optimaliseren.

Wat zijn de beste webdesignpraktijken voor gebruiksvriendelijkheid?

Een gebruiksvriendelijke website is van cruciaal belang voor het behouden van bezoekers en het bereiken van conversies. Mensen willen weten hoe ze navigatie, laadtijden, responsiviteit en toegankelijkheid kunnen verbeteren.

Dien een ticket in

Geen antwoordt gehad op je vraag?


    Voor deze partijen werken we ook

    Ons team
    Staat voor je klaar

    × Heeft u vragen?