Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Lightspeed HQ maatwerk

Lightspeed HQ is een geweldig CMS om een webshop mee te bouwen. Het is eenvoudig te beheren en geeft direct een zeer professionele uitstraling. Er zijn ontzettend veel premium thema’s waar je uit kunt kiezen om je webshop een mooie ”look & feel” te geven.

Wil jij voor jou bedrijf een geweldige webshop op poten zetten waar je echt omzet mee kunt maken? Dan zit je bij Lightspeed HQ helemaal goed. Bij Sanum zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van Lightspeed webshops voor meer conversie

Bij Sanum hanteren wij een duidelijk en transparant proces om jou webshop helemaal naar wens op te leveren.

Neem direct contact op met onze specialisten om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen

maatwerk website laten maken

Een ALL-IN webshop van Lightspeed HQ.

Wij begrijpen ondernemers maar al te goed. In de E-commerce is het erg belangrijk dat jij als ondernemer je volledig kan focussen op marketing en sales. Je wilt je geen zorgen maken over het technische gedeelte van jullie webshop. Daarvoor is Lightspeed HQ het ideale systeem. Dit CMS is gemaakt om het leven van ondernemers makkelijker te maken. Dit komt met name door het breed scala aan partners en plug-ins waarmee je kan werken. Op deze manier kun je nog meer focus leggen op belangrijke facetten zoals marketing.

Lightspeed HQ is een compleet E-commerce platform

Eenvoudig producten importeren, koppeling met je kassa en bestellingen eenvoudig afhandelen en verzenden. Dit zijn een aantal facetten in Lightspeed HQ die jou als ondernemer helpen met je e-commerce business.

Het maakt hierbij niet uit of je een beginnende webshop hebt met een paar producten, of een gevorderde webshop. Lightspeed HQ is enorm goed schaalbaar

website laten bouwen

Een totaaloplossing voor E-commerce.

Met meer dan 150 verschillende partner-apps kun je heel veel kanten op met jou Lightspeed HQ webshop. Voor elk probleem bestaat er een geweldige oplossing.

Wanneer je een Lightspeed HQ website hebt kun je geweldige plug-ins gebruiken voor: Marketing, Sales, Klantenservice, Voorraadbeheer en je boekhouding. 

Er zijn nog veel meer andere mogelijkheden qua gebruik van plug-ins.

Wij kunnen voor elke branche een webshop bouwen. Of je nu kleding, elektronica of tuinmeubelen verkoopt. Wij passen ons altijd aan

Een Lightspeed HQ Webshop van Sanum

Snelle Service

Bij Sanum begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie van jou Lightspeed Webshop

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou Lightspeed HQ website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

simpele website laten bouwen
website laten bouwen

Betaalbaar

Een nieuwe Lightspeed HQ webshop kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. Sanum werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat Sanum al meer dan 8 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing diensten? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.    × Heeft u vragen?