Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Magento Webshop Laten Maken

Met een Magento Webshop op het Magento 2 platform heb je een ware parel in huis. Dit is het grootste platform om succesvolle webshops mee te bouwen.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, dit is de perfectie optie als je een grote webshop (nodig) hebt. Met een Magento Webshop heb je de basis in huis om extreem te groeien, want Magento is extreem groot en gebruiksvriendelijk.

Geweldige shopervaring door een verbeterde performance.

Doordat het nieuwe Magento 2 platform geoptimaliseerd is heeft het extreem snelle laadtijden. Dit is ideaal want een snelle laadtijd is een cruciale factor. Vandaar dat dit goed te realiseren is met Magento 2.

De laadtijden van Magento 2 zijn gemiddeld 30% tot 50% sneller dan de voorganger magento 1. Dit zorgt voor een betere online shopervaring, hierdoor blijven klanten langer op de site en bekijken ze makkelijk meerdere pagina’s.

Een Magento shop van Sanum

Bij Sanum begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO Optimalisatie van jou Magento Webshop

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou Magento website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar

Een nieuwe Magento webshop kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. Sanum werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat Sanum al meer dan 8 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

× Heeft u vragen?