Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Website laten maken WordPress

Overweeg je een nieuwe website te laten bouwen? Kies voor maatwerk en karakter met Sanum. Of je nu een krachtige webshop wilt opzetten of een professionele website voor je onderneming wenst, Sanum biedt op maat gemaakte WordPress websites die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften. Onze maatwerk oplossingen omvatten alles van design en structuur tot uitgebreide functionaliteiten, of het nu gaat om een eenvoudige site of een complexe webshop met duizenden artikelen.

maatwerk website laten maken

Waarom kiezen voor een WordPress website bij Sanum?

Onze ervaren developers creëren websites met WordPress, dat vele voordelen biedt:

  • Gebruiksvriendelijk: WordPress is een intuïtief systeem waarmee je eenvoudig je bezoekersaantallen en interacties kunt beheren.
  • Zoekmachine-vriendelijk: De structuur van WordPress helpt je site beter vindbaar te maken, wat cruciaal is voor het aantrekken van meer bezoekers.
  • Veilig: We zorgen voor optimale veiligheid met up-to-date plugins.
  • Flexibel: Met een enorme selectie aan plugins kan je website eenvoudig worden uitgebreid.
  • Altijd actueel: WordPress wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je website technisch nooit veroudert.

Wat kun je verwachten als je een website laat maken door Sanum?

Wij beginnen met een uitgebreid gesprek om jouw visie en behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat een website te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook optimaal functioneert en vindbaar is. Onze benadering garandeert een site die:

  • Past bij je bedrijf: Wij zorgen dat de site jouw merkidentiteit versterkt.
  • Goed vindbaar is: Door een heldere structuur en strategisch gebruik van SEO.
  • Gebruiksvriendelijk converteert: Een site die bezoekers moeiteloos omzet in klanten.
website laten bouwen

Extra voordelen bij Sanum

Bij Sanum is het eerste jaar van zowel de domeinnaam als de hosting gratis wanneer je een website door ons laat ontwerpen. Blijf je gebruikmaken van onze diensten, zoals online marketing of social media beheer, dan blijven de domeinnaam en hosting gratis.

Benieuwd naar de kosten?

Onze websites zijn maatwerk, dus nodigen we je uit voor een gesprek waar we al je wensen doorlopen en een passende offerte voorstellen. Wij staan klaar om je van dienst te zijn met een professionele website die je online aanwezigheid versterkt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de perfecte website voor jou samenstellen

maatwerk website laten maken    × Heeft u vragen?