Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Een Website laten ontwikkelen

Een nieuwe website laten maken? Overweeg je om een nieuwe website te laten ontwikkelen? Kies voor maatwerk en karakter met Sanum. Of je nu een krachtige webshop wilt opzetten of een professionele website voor je onderneming wenst, Sanum biedt op maat gemaakte WordPress websites die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften. Onze maatwerk oplossingen omvatten alles van design en structuur tot uitgebreide functionaliteiten, of het nu gaat om een eenvoudige site of een complexe webshop met duizenden artikelen.

maatwerk website laten maken

Waarom kiezen voor WordPress websites van Sanum?

Onze ervaren developers maken geheel nieuwe websites met o.a. WordPress, dat vele voordelen biedt:

  • Gebruiksvriendelijk: WordPress is een intuïtief systeem waarmee je eenvoudig je bezoekersaantallen en interacties kunt beheren.
  • Zoekmachine-vriendelijk: De structuur van WordPress helpt je site beter vindbaar te maken, wat cruciaal is voor het aantrekken van meer bezoekers.
  • Veilig: We zorgen voor optimale veiligheid met up-to-date plugins.
  • Flexibel: Met een enorme selectie aan plugins kan je website eenvoudig worden uitgebreid.
  • Altijd actueel: WordPress wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je website technisch nooit veroudert.

Waarom een WordPress website op maat?

Een nieuwe WordPress website maken lijkt op het eerste oog misschien een eenvoudige klus. Echter zijn er vele aspecten waardoor wij aanraden een WordPress website laten maken over te laten aan een specialist als Sanum. Zo zijn de thema’s binnen WordPress beperkt, dus zult U vele websites zien die op uw eigen website lijken. Om dit te voorkomen kunt U een WordPress website laten maken door een professional, om over een volledig unieke website te beschikken. Dit zorgt voor een herkenbare bedrijfsidentiteit voor de bezoekers van uw website.

Door een nieuwe website op maat te laten maken kan deze ingericht worden om zo efficiënt mogelijk te werken, compleet gepersonaliseerd voor uw bedrijf of organisatie. Het is dus niet alleen het uiterlijk van de website wat verbeterd wordt, ook de functionaliteit van uw WordPress website zal enorme progressie zien. Bovendien zorgt Sanum ervoor dat uw website hoog zal ranken binnen de zoekmachines dankzij onze SEO specialist. Een WordPress website laten ontwerpen door een specialist is dus een uiterst verstandige keus!

Wat kun je verwachten als je webdesign overlaat aan Sanum?

Wij beginnen met een uitgebreid gesprek om jouw visie en behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat een super mooie en nieuwe website te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook optimaal functioneert en vindbaar is. Onze benadering garandeert een site die:

  • Past bij je bedrijf: Wij zorgen dat de site jouw merkidentiteit versterkt.
  • Goed vindbaar is: Door een heldere structuur en strategisch gebruik van SEO.
  • Gebruiksvriendelijk converteert: Een site die bezoekers moeiteloos omzet in klanten.
maatwerk website laten bouwen

De extra voordelen van webdesign

Bij Sanum is het eerste jaar van zowel de domeinnaam als de hosting gratis wanneer je een website door ons laat ontwerpen. Blijf je gebruikmaken van onze diensten, zoals online marketing of social media beheer, dan blijven de domeinnaam en hosting gratis.

Benieuwd naar de kosten website?

Betaalbaar een nieuwe website laten maken! Onze websites zijn maatwerk, dus nodigen we je uit voor een gesprek waar we al je wensen doorlopen en een passende offerte voorstellen. Wij staan klaar om je van dienst te zijn met een professionele website die je online aanwezigheid versterkt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de perfecte website voor jou samenstellen











    × Heeft u vragen?