Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Webdesigner voor Jouw Nieuwe Website

Als professionele webdesigner nemen wij jouw bedrijf alle zorgen omtrent webontwikkeling uit handen. Wij creëren onze websites met behulp van het toonaangevende WordPress CMS. Voordat we aan het webdesign beginnen, stellen we je de volgende cruciale vragen:

 • Wat is het doel van jullie website?
 • Welke doelgroep willen jullie bereiken?
 • Waar wil jouw onderneming naartoe?

Met deze informatie ontwikkelen onze webdesigners de ideale online strategie voor jouw bedrijf en leveren we een compleet en professioneel design voor jouw maatwerk website of webshop. Van begin tot eind begeleiden we je, zodat we het maximale rendement uit jouw website halen.

Professionele Webdesigner

Jouw webdesigner voor kwaliteit maatwerk

Samen met onze webdesigner stellen we een lijst met eisen op waaraan alle websites van ons webdesignbureau moeten voldoen. Onze websites zijn allereerst responsive, wat betekent dat ze volledig functioneel zijn op zowel computers als smartphones en tablets.

Webdesigners kosten

De kosten van webdesigners kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit en de specifieke wensen van jouw project. Een goede webdesigner biedt transparante prijzen en stelt een offerte op maat op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Investeren in een ervaren webdesigner betekent investeren in de toekomst van jouw online aanwezigheid.

 

Webdesign & SEO

Naast een aantrekkelijk ontwerp zorgen wij er als webdesigner voor dat jouw website SEO-vriendelijk is, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden via zoekmachines zoals Google. Dit zijn slechts de basisvereisten. Voor optimaal functionerend webdesign luisteren we vooral naar jouw specifieke wensen. Of jouw website nu een formulierenmodule, een taalmodule of andere specifieke functies nodig heeft, wij realiseren het graag voor je. En dit zijn slechts enkele van de standaardopties die we aanbieden. Er is nog zoveel meer mogelijk.

CMS van onze webdesigner

Het CMS van onze webdesigner

Onze webdesigner werkt met WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Dit systeem maakt het eenvoudig om nieuwe pagina’s aan te maken en bestaande inhoud te wijzigen. Bovendien controleert het systeem of alles optimaal is ingesteld voor de beste vindbaarheid in zoekmachines. Deze gebruiksvriendelijkheid is een van de redenen waarom WordPress al vele prijzen heeft gewonnen.

Hoe onze webdesigns werken

Onze webdesigner bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt jouw website volgens een duidelijke, stapsgewijze aanpak. Hierdoor weet je precies wat er gebeurt en waarom, wat zorgt voor een transparant en begrijpelijk proces.

Professionele Webdesigner voor Jouw Nieuwe Website  Kies voor Ons Webdesignbureau

  Inmiddels hebben al meer dan 900 ondernemers en organisaties ons webdesignbureau gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Als specialist op het gebied van webdesign en online marketing kunnen wij aan al jouw wensen voldoen. Dus ben je op zoek naar een webdesign bureau dat gaat voor een perfect webdesign? Neem dan contact op!

  Samen werken met Sanum?

  Of je nu een nieuwe website, een nieuwe webshop of een portal nodig hebt, wij zijn jouw partner voor online succes. Laat ons de zorg voor jouw webdesign overnemen en geniet van de voordelen van een professionele, op maat gemaakte website die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt

  × Heeft u vragen?