Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
Onderzoek

Website audit

ADS instellen

SEO specialist inschakelen van Sanum
CPC

Rapportage

Beheer

Ben je op zoek naar een specialist in Search Engine Advertising (SEA)? Ons team bij Sanum staat klaar om je te helpen!

Met de hulp van onze SEA specialisten kun je de zichtbaarheid van je website direct verhogen in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in meer directe bezoekers en potentiële klanten. Wil je weten wat dit precies inhoudt en hoe wij dit effectief aanpakken? Wij informeren je graag over onze methodes!

SEA richt zich op het optimaliseren van betaalde advertentiecampagnes zodat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten naar relevante termen zoeken. Door onze doelgerichte strategieën, zorgen wij ervoor dat elke klik meer kans heeft om omgezet te worden in een verkoop. Dit is hoe gerichte SEA het verschil kan maken voor jouw bedrijf!

Waarom zou je een SEA specialist inhuren?

Om een SEA campagne succesvol te laten zijn, moeten alle onderdelen van de campagne goed op elkaar zijn afgestemd. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat je advertenties hoog scoren op specifieke zoektermen die relevant zijn voor jouw aanbod. Dit vereist dat de geselecteerde zoektermen op verschillende manieren effectief worden ingezet. Dit proces is complexer dan het lijkt en vereist gespecialiseerde kennis. Niet alleen moet je begrijpen hoe websites functioneren, maar ook hoe zoekmachines deze evalueren en rangschikken. Als je daar zelf niet bekend mee bent, is het inschakelen van een SEA specialist een verstandige keuze.

We maken ook gebruik van geavanceerde rapportages en voeren constant analyses uit op de resultaten. Dit stelt ons in staat om de campagne continu bij te sturen, te verbeteren en aan te passen aan nieuwe zoektermen. SEA is geen eenvoudige taak die je zomaar even ‘erbij doet’; het vraagt om een proactieve houding en een aanzienlijke investering van tijd. Heb je die tijd niet? Onze SEA specialisten staan klaar om je te ondersteunen

IN GETALLEN WEERGEGEVEN

Van ons mag je alles verwachten

Voor Na

104,457

314,297

Organische groei

2,740

4,369

Rankende zoekwoorden

780%

980%

Verhoogde verkeer

Onze diensten met betrekking tot SEA

Wil je ons als SEA specialist inhuren en ben je benieuwd hoe de campagne eruit kan gaan zien? Het is aan te raden om meerdere diensten te combineren, omdat je zo niet alleen het snelst, maar ook het beste resultaat kunt verwachten. Onze diensten met betrekking tot SEA zijn als volgt:

Webdesign: Een goede online zichtbaarheid begint natuurlijk met een goed vindbare website. Zoekmachines hechten veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid, dus een overzichtelijke website die prettig navigeert is absoluut de basis.

Advertentieteksten schrijven: Om zoekmachines en gebruikers precies te vertellen bij welke zoekopdrachten jouw advertenties relevant zijn, schrijven we krachtige advertentieteksten, gebaseerd op precies de juiste zoektermen. Een zoekwoordenonderzoek is doorgaans onderdeel van onze aanpak. Daarmee bepalen we welke zoektermen de meeste potentie hebben om effectief te adverteren.

Advertentieplaatsing en -optimalisatie: Door strategisch advertenties te plaatsen en te optimaliseren op relevante platforms, zorgen we ervoor dat je zichtbaarheid en klikfrequentie verhoogd worden. Dit verhoogt niet alleen het verkeer naar je site, maar verbetert ook de kwaliteitsscore van je advertenties bij zoekmachines.

Wat de beste aanpak voor jou is, hangt af van je product of dienst en wat het precieze doel is. Elke SEA-campagne is maatwerk. We gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden door te spreken!

De voordelen van SEA: onze expert vertelt

Twijfel je nog over het inhuren van onze SEA specialist? Dan is het goed om even stil te staan bij de vele voordelen van zoekmachineadverteren. Zoals we al eerder aangaven, levert een effectieve SEA-campagne je vrijwel zeker een stijging in je omzet op. Een SEA specialist inhuren is dus een investering die je gegarandeerd iets oplevert. En dan bedoelen we niet alleen op de korte, maar juist ook op de lange termijn! Met SEA kun je snel een toppositie in Google verkrijgen. Hoewel deze positie verloren gaat zodra je stopt met adverteren, biedt het de flexibiliteit om onmiddellijk zichtbaar te zijn op cruciale momenten. Dit is vooral krachtig tijdens productlanceringen of promoties.

Bovendien betaal je per klik, wat betekent dat je budget direct gekoppeld is aan het verkeer naar je website. Dit maakt het mogelijk om je kosten effectief te beheren en te optimaliseren op basis van de respons op je advertenties.

Daarnaast worden advertenties die bovenaan de zoekmachineresultaten staan vaak gezien als prominent en geloofwaardig, wat goed is voor de reputatie van je bedrijf en de conversie kan verhogen.

Het grootste voordeel van SEA? Dat is als je het ons vraagt het feit dat je heel gericht de juiste bezoekers kunt aantrekken. Dit zijn namelijk mensen die actief zoeken naar iets wat jij hen kunt bieden, waardoor de kans groot is dat ze converteren tot klant of lead

Direct onze SEA specialist inhuren?

Hebben we je weten te overtuigen van de kracht van SEA en wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We zetten graag voor je op een rij hoe we voor jouw advertenties niet alleen meer, maar ook de juiste bezoekers kunnen trekken. Want als het om SEA gaat, zijn wij de absolute specialist

× Heeft u vragen?