Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

SEO specialist inschakelen? De experts van Sanum staan voor je klaar!

Bij Sanum kun je een SEO specialist inschakelen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Zo werk je actief aan je online zichtbaarheid en trek je meer bezoekers, en dus meer klanten. Maar wat houdt dat in en hoe doen we dat precies? Dat vertellen we je graag!

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat letterlijk vertaalt naar zoekmachineoptimalisatie. Het omvat alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website hoger rankt in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google (de meestgebruikte zoekmachine). Hoe hoger je positie in deze zoekresultaten, hoe groter de kans dat gebruikers op de link klikken en je website bezoeken. En dat is waar wij je als SEO expert mee kunnen helpen.

Met onze bewezen effectieve strategie zorgen we voor een constante stroom bezoekers op je website. Dit zijn niet zomaar bezoekers, maar mensen die in feite op zoek zijn naar producten of een dienst die jij te bieden hebt. Dat is het mooie aan SEO: het wordt heel gericht ingezet!

Onderzoek & rapportage

Web Development

Content creatie

SEO specialist inschakelen van Sanum
Linkbuilding

Social Marketing

Optimalisatie

Waarom zou je een SEO specialist inhuren?

Om een SEO campagne te doen slagen, moeten alle onderdelen van de campagne op elkaar afgestemd zijn. De kunst is om ervoor te zorgen dat je website hoog rankt op specifieke zoektermen die betrekking hebben op jouw aanbod. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten de gekozen zoektermen op veel verschillende manieren worden ingezet. Dit is ingewikkelder dan het lijkt en vereist specialistische kennis. Niet alleen van hoe websites werken, maar ook van hoe zoekmachines deze zien en beoordelen. Heb je daar zelf geen verstand van? Dan is een SEO specialist inhuren beter.

Aan de hand van slimme rapportages en analyse van de resultaten sturen we bovendien constant bij. Zo blijven we de campagne verbeteren en aanpassen aan eventuele nieuwe zoektermen. SEO is dan ook geen klusje dat je er even ‘bij doet’, maar wat een actieve houding en veel van je tijd vraagt. Heb je die niet? Onze SEO specialisten staan voor je klaar!

SEO score check

  Een goede SEO expert betaalt zichzelf terug

  Uiteraard zit er een prijskaartje verbonden aan het opzetten en onderhouden van een SEO-campagne. Dat mag een flinke investering lijken, maar wel één die je bedrijf vooruit helpt. Een professionele SEO expert inschakelen betekent namelijk een flinke stijging in het aantal websitebezoekers, wat resulteert in meer omzet. Daarom zeggen we bij Sanum: een goede SEO specialist betaalt zichzelf terug!  

  IN GETALLEN WEERGEGEVEN

  Van ons mag je alles verwachten

  Voor Na

  104,457

  314,297

  Organische groei

  2,740

  4,369

  Rankende zoekwoorden

  780%

  980%

  Verhoogde verkeer

  Onze diensten met betrekking tot SEO

  Wil je ons als SEO specialist inhuren en ben je benieuwd hoe de campagne eruit kan gaan zien? Het is aan te raden om meerdere diensten te combineren, omdat je zo niet alleen het snelst, maar ook het beste resultaat kunt verwachten. Onze diensten met betrekking tot SEO zijn als volgt:

  • Webdesign: een goede online zichtbaarheid begint natuurlijk met een goed vindbare website. Zoekmachines hechten veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid, dus een overzichtelijke website die fijn navigeert is absoluut de basis.
  • SEO teksten schrijven: om zoekmachines precies te vertellen bij welke zoekopdrachten jouw website relevant is, schrijven we sterke SEO teksten, gebaseerd op precies de juiste zoektermen. Een zoekwoordenonderzoek is doorgaans onderdeel van onze aanpak. Daarmee onderzoeken we welke zoektermen de meeste potentie hebben.
  • Linkbuilding: door backlinks te plaatsen op andere websites, zorgen we ervoor dat de autoriteit van je website stijgt. Hoe hoger deze is, hoe hoger je in de zoekresultaten zult staan. Google hecht immers waarde aan kwaliteit, en neemt logischerwijs aan dat als veel websites naar jou linken, jij die te bieden hebt.

  Wat de beste aanpak voor jou is, is afhankelijk van je product/dienst en wat het precieze doel is. Elke SEO-campagne is dan ook maatwerk. We gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden door te spreken!

  De voordelen van SEO: onze expert vertelt

  Twijfel je nog over het inhuren van onze SEO specialist? Dan is het goed om even stil te staan bij de vele voordelen van zoekmachineoptimalisatie. Zoals we al eerder aangaven, levert een goede SEO-campagne je vrijwel zeker een stijging in je omzet op. Een SEO specialist inhuren is dus een investering die je gegarandeerd iets oplevert. En dan bedoelen we niet alleen op de korte, maar juist op de lange termijn! Heb je eenmaal die felbegeerde toppositie in Google? Dan is deze relatief makkelijk vast te houden. Dit in tegenstelling tot adverteren in Google (SEA), waarbij je die nummer 1 positie direct kwijt bent zodra je de advertentie stopzet. Bovendien betaal je niet per klik, waardoor het redelijk kosten-efficiënt is.

  Daarnaast worden websites met een hoge positie in zoekmachines doorgaans als betrouwbaar en geloofwaardig gezien. Dit is goed voor de reputatie van je bedrijf, en zal ook de conversie ten goede komen.

  Het belangrijkste voordeel van SEO? Dat is als je het ons vraagt het feit dat je er heel gericht de juiste bezoekers mee trekt. Dit zijn namelijk mensen die letterlijk zoeken op iets wat jij hen kunt bieden, waardoor de kans groot is dat ze converteren tot klant of lead.

  SEO expert inschakelen

  Direct onze SEO specialist inhuren?

  Hebben we je weten te overtuigen van de kracht van SEO en wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We zetten graag voor je op een rij hoe we voor jouw website niet alleen meer, maar ook de juiste bezoekers kunnen trekken. Want als het om SEO gaat, zijn wij de absolute specialist!

  × Heeft u vragen?