Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

SEO teksten schrijven voor je bedrijf, Wil jij SEO teksten laten schrijven voor je bedrijf? Dan ben je bij Sanum aan het juiste adres. Het is geen geheim dat SEO en content hand in hand gaan. Voor de bots van Google is het belangrijk dat je site leesbaar is zodat deze hoog in de zoekresultaten verschijnt. Is de content op je website goed geoptimaliseerd voor SEO doeleinden? Of mis je momenteel veel bezoekers? Dit kan allemaal te maken hebben met content die niet SEO geoptimaliseerd is.

Wat komt er kijken bij het laten schrijven van SEO teksten?

Bij het laten schrijven van SEO teksten die je website vindbaar maken komt het een en ander kijken. Het is belangrijk dat er een zoekwoordenonderzoek wordt gedaan naar zoektermen. Zodat je precies weet welke zoektermen interessant zijn voor jouw organisatie.

Onderzoek & rapportage

Web Development

Content creatie

SEO specialist inschakelen van Sanum
Linkbuilding

Social Marketing

Optimalisatie

Wat zijn SEO teksten

Wist je dat je blog of landingspagina hoger kan scoren in Google als het meer content heeft? Google plaatst pagina’s met 400 woorden of meer nu bovenaan in de zoekresultaten. Daarom wenden bloggers zich tot seo teksten om hun aantal woorden te verhogen en beter te ranken in google. SEO teksten zijn teksten met zoekwoord-dichte website teksten die de kwaliteitsscore van de inhoud zullen verhogen. Ze zijn ook geweldig voor het verhogen van het stimuleren van het verkeer, en het uitbreiden van het bereik van je website! Deze blogpost zal laten zien hoe wij SEO teksten voor je website kunnen maken, zodat je de concurrentie voor kunt blijven! Dus wil jij SEO teksten laten schrijven? Wij maken webteksten die de kwaliteit van de inhoud verhogen. Hoe kunnen SEO teksten je bedrijf helpen? Ze helpen verkeer te genereren voor je bedrijf.

Waarom webteksten laten schrijven voor je bedrijf?

Je weet wat ze zeggen: “Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken.” En als het gaat om de online marketing van je bedrijf, gelden dezelfde regels. Met de content of webteksten ben je verantwoordelijk voor die allereerste indruk door je klanten precies te geven wat ze willen, nog voordat ze weten dat ze het nodig hebben. Dus als je klaar bent om pro te worden met je marketingstrategie en een tandje bij te zetten, dan is het tijd om contact op te nemen met Sanum.

SEO teksten laten schrijven bij Sanum

Voor een lange tijd, is het maken van goede SEO teksten of webteksten een ondergewaardeerde vaardigheid geweest. Maar nu realiseren meer en meer mensen zich het belang van het laten schrijven van hun website content door professionals. Webteksten schrijven wordt vaak gezien als een luxe die bedrijven zich niet kunnen veroorloven omdat ze het te druk hebben met andere aspecten van het runnen van hun bedrijf. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je website het belangrijkste instrument is voor het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van de conversies op je site. Als je een succesvolle online aanwezigheid wilt, dan heb je professionele webtekstschrijvers nodig om boeiende inhoud voor je te schrijven!

SEO score check

  Enkele voorbeelden van goede SEO teksten voor bedrijven

  Het is altijd belangrijk om je website geoptimaliseerd te houden voor zoekmachines. Een van de manieren waarop je dit kunt doen is door gebruik te maken van SEO teksten. Dit zijn stukjes tekst die trefwoorden en zinnen bevatten die verband houden met wat je site aanbiedt. Er zijn veel verschillende soorten SEO-tekst: title tags, meta beschrijvingen, koppen en subkoppen, inhoud, bijschriften en nog veel meer.

  Het is verstandig om landingspagina’s in te richten die speciaal focussen op een exact zoekwoord en een aantal combinaties van dit zoekwoord. Hierdoor kun je de hele structuur van de website hierop aanpassen.

  IN GETALLEN WEERGEGEVEN

  Van ons mag je alles verwachten

  Voor Na

  104,457

  314,297

  Organische groei

  2,740

  4,369

  Rankende zoekwoorden

  780%

  980%

  Verhoogde verkeer

  Tips om betere inhoud te schrijven die hoger scoort in Google’s zoekmachine

  Je kunt ervoor kiezen om je bestaande content up te daten. Pas het aan en verbeter het, hierdoor hoef je niet perse hele nieuwe pagina’s te bouwen. Nieuwe pagina’s kunnen wel ontzettend veel waarde toevoegen aan je bedrijf. Want hierdoor zal je website ontdekt worden door nieuwe klanten.

  Het is belangrijk om te weten dat trefwoorden niet alleen in de titel of koppen voorkomen, maar ook verspreid zijn over de inhoud van het bericht. Wanneer je een trefwoord meerdere keren in een blogpost laat voorkomen, is de kans groter dat het gevonden wordt door zoekmachine bots en hoger op de lijst komt te staan van Google.

  Wat nog beter is, is als je synoniemen gebruikt voor deze zoekwoorden! Synoniemen geven Google verschillende woorden en zinnen om te associëren met je artikel en dit kan helpen om de rangschikking te verbeteren.

  SEO teksten laten schrijven met de juiste zoekwoorden

  Met een beetje onderzoek en planning, kun je je webverkeer verhogen door de juiste zoekwoorden in de tekst te gebruiken. In dit artikel bespreken we hoe je dat kunt doen

  Wat zijn zoekwoorden? Zoekwoorden zijn woorden of zinnen die mensen intypen in zoekmachines wanneer ze op zoek zijn naar informatie over een bepaald onderwerp/product of dienst.

  Ze helpen om te bepalen wat er opduikt als relevant voor die zoekopdrachten. Je hebt ze nodig als je goed wilt scoren in Google’s SERPS (Search Engine Results Pages). Maar voordat we verder gaan, laten we ons afvragen: waarom is het belangrijk voor mij om hoog te scoren in Google’s SERPs? Nou, de eerste reden is omdat het betekent dat er meer bezoekers komen via de site. Dit kunnen potentiële klanten zijn.

  Mensen die zoeken in Google zijn actief ergens naar op zoek. Dit kan dus betekenen dat ze op je site eenvoudig een actie uitvoeren wat leidt tot omzet.

  SEO expert inschakelen

  Webteksten laten schrijven door Sanum

  Heb jij hulp nodig bij het laten schrijven van je webteksten of SEO teksten?

  Sanum is een professioneel online marketing bedrijf dat al meer dan 8 jaar actief is. Wij hebben duizenden teksten geschreven en weten wat er nodig is om je website te onderscheiden van de rest. Onze schrijvers zijn experts in hun vakgebied en zij zullen inhoud schrijven die boeiend, informatief en overtuigend is. Je kunt erop vertrouwen dat wij elke keer kwaliteitswerk leveren.

  Als je de prestaties van je website wilt verbeteren, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij bieden een gratis consult aan zodat je kunt zien hoe onze diensten je website kunnen verbeteren voordat je enige verplichtingen aangaat. Of je nu SEO teksten, webteksten, blogposts of product beschrijvingen nodig heeft, wij hebben het team en de middelen die nodig zijn om de klus goed te klaren!

  × Heeft u vragen?