Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Shopify shop laten maken

Een Shopify webshop laten maken door Sanum – Shopify is een enorm fijn platform om een webshop mee te maken. Shopify is door de makers echt gemaakt om zo simpel mogelijk een professionele webshop te bouwen.

All-in Shopify Webshop

Met het Shopify platform kan je gemakkelijk een All-in webshop bouwen. Alle kenmerken en plug-ins zitten erin verwerkt en zijn makkelijk te downloaden. Ook je e-mail marketing is erg makkelijk te koppelen met Shopify.

Als je een Shopify Webshop hebt hoef je ook geen hosting te regelen. Dit wordt allemaal geregeld door Shopify zelf.

Shopify Webshop is makkelijk te beheren

De back-end van Shopify is erg makkelijk te bedienen. Dit betekent dat je de site echt makkelijk kan beheren van de achterkant. Producten toevoegen, pagina’s toevoegen of aanpassen? Dit is nog nooit zo simpel geweest.

maatwerk website laten maken

Voordelen van een Shopify Webshop

Een Shopify Webshop gemaakt door Sanum is binnen 2 weken klaar. Wij zorgen ervoor dat je een prachtige webshop hebt die helemaal aansluit bij je bedrijfsbehoeftes. Ook implementeren wij alle nodige plug-ins en producten. Er is ontzettend veel mogelijk wanneer je een Shopify Webshop wilt laten bouwen.

Wanneer je de Shopify Webshop zelf in het beheer krijgt leggen wij je de basis uit. Hoe je kleine dingen aanpast en producten toevoegt. Hoe je bestellingen verwerkt etc. Het is allemaal vrij makkelijk te beheren. Wil je bepaalde dingen veranderd hebben aan je site naar verloop van tijd? Ook dit is mogelijk. 

De vele opties van een Shopify Webshop

Shopify is niets voor niets een van de meest gebruikte e-commerce platformen ter wereld. Er zijn ontzettend grote webshops die draaien op dit CMS. Het is ook erg populair bij Dropshippers. Je kan namelijk in 1 klik een product van Ali express op jou webshop importeren. Wil je snel online gaan met een CMS die jou volledig ondersteunt? Kies dan voor een Shopify Webshop.

 • Makkelijk in gebruik
 • Bijna volledige automatisering is mogelijk
 • Geïntegreerde betaalsystemen
 • Veel mogelijkheden qua betalen mogelijk gemaakt door shopify payments
 • Verkoop wereldwijd
 • Makkelijk op te schalen
 • Premium thema’s
 • Professionele Shopify Webshop

Een nieuwe optie die is ingeschakeld door het CMS is Shopify Payments. Hierbij heb je alle betaalmogelijkheden geïnterneerd in jou webshop.  Shopify webshop van Sanum?

  Snelle Service
  Bij Sanum begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

  SEO Optimalisatie
  In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

  Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou wordpress website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

  Betaalbaar
  Een nieuwe Shopify webshop kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. Sanum werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

  Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

  ALL-IN-SERVICE
  Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

  Wist je dat Sanum al meer dan 8 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing verzorgen? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

  × Heeft u vragen?