Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Op zoek naar een webdesignbureau in Brussel?

Sanum, gevestigd in de buurt van Brussel, verzorgt webdesign en bouwt en optimaliseert websites en webshops voor allerlei bedrijven en instellingen. Van kleine lokale bedrijven tot aan grote bedrijven gevestigd in de regio van Brussel. Wij leveren voor elk budget een prachtige website! Webdesign is een vak apart, en wij bij Sanum begrijpen dat als geen ander.

Webdesign Brussel

Als dé webdesigner in Brussel denken wij verder dan alleen het webdesign

Bij Sanum weten we precies hoe een professionele website of webshop eruit moet zien. Laat jouw website of webshop door ons webdesign bureau ontwerpen en je krijgt:

 • Een maatwerk website: Volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een website die eenvoudig te navigeren is en goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.
 • Een betrokken team: Wij staan altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.
 • Responsive design: Een website die perfect functioneert op verschillende apparaten, van smartphones tot desktops.
 • Snelle resultaten: Zodra jij je wensen kenbaar maakt, gaan wij direct aan de slag.
 • Geen verrassingen achteraf: Transparantie en duidelijke communicatie staan bij ons voorop.
 • Eenvoudig beheer: Een website die je zelf kunt onderhouden en bijwerken

Webdesign Brussel, kies voor Sanum

Ben je van plan om een website te laten maken voor je (nieuwe) bedrijf of voor jezelf, maar heb je weinig of geen verstand van webdesign? Wij helpen je graag! Sanum is hét webdesign bureau voor jou. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk websites en webshops die aan al jouw eisen voldoen en zorgen ervoor dat ‘achter de schermen’ alles tiptop in orde is.

Professioneel een betaalbaar webdesign in Brussel

Sanum is een klein, gedreven en enthousiast team dat altijd voor je klaarstaat. Wij vinden het belangrijk dat het ontwerpen en bouwen van een website eenvoudig, snel en betaalbaar is. Zodra jij je wensen kenbaar maakt, gaan we meteen aan de slag. Als ondernemer wil je snel van start gaan en zit je niet te wachten op lange doorlooptijden. Wij zorgen ervoor dat je website betaalbaar blijft, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een professionele website te laten maken.

webdesigner in Brussel

Staat je website live? Ga aan de slag met online marketing!

Het is niet alleen belangrijk dat het webdesign aan al jouw wensen voldoet, maar ook dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Als je website eenmaal live is, stopt het werk niet. Online marketing is belangrijk om je bereik te vergroten en je doelgroep te bereiken. Sanum biedt uitgebreide online marketingdiensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing, social media management en pay-per-click (PPC) campagnes. Met onze strategische aanpak zorgen we ervoor dat je website niet alleen bezoekers trekt, maar ook omzet genereert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een effectieve online marketingstrategie.

Aan de slag met e-commerce? Professionele webshop laten maken

Ben je actief of wil je aan de slag in de e-commerce en op zoek naar een professionele webshopbouwer in de regio Brussel? Laat Sanum je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WooCommerce, Shopify en Lightspeed. Of je nu een startende ondernemer bent of je bestaande webshop wilt upgraden, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met onze expertise in verschillende platforms kunnen we je begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat jouw webshop optimaal presteert.

webbureau Brussel  • Waarom zou ik kiezen voor Sanum als mijn webdesign bureau in Brussel?

   Sanum biedt op maat gemaakte webdesign oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Ons team combineert lokale kennis met jarenlange ervaring in webdesign en online marketing, wat resulteert in een professionele, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website. Daarnaast staan we altijd voor je klaar met persoonlijke ondersteuning en transparante communicatie.

  • Hoe lang duurt het om een website te laten maken bij Sanum?

   De doorlooptijd voor het bouwen van een website bij Sanum hangt af van de complexiteit en specificaties van jouw project. Over het algemeen streven we ernaar om binnen enkele weken een volledig functionerende en aantrekkelijke website te leveren. Tijdens het eerste overleg geven we je een duidelijke tijdlijn op basis van jouw wensen en behoeften.

  • Wat kost het om een website te laten maken bij Sanum?

   De kosten voor het laten maken van een website bij Sanum variëren afhankelijk van de specifieke eisen en complexiteit van jouw project. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk budget en streven naar transparante prijzen zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, zodat we je een nauwkeurig inzicht kunnen geven in de kosten voor jouw webdesign project.

  × Heeft u vragen?