Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Webdesign Mechelen bij Sanum

Op zoek naar webdesign Mechelen omdat je van plan bent een website te maken voor je (nieuwe) bedrijf of voor jezelf, maar heb je weinig of geen kennis van webdesign? Wij staan klaar om je te helpen! Sanum is hét webdesign bureau in Mechelen voor jou. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk websites die volledig aan jouw eisen voldoen en zorgen ervoor dat ‘achter de schermen’ alles tiptop in orde is.

Het is namelijk niet alleen belangrijk dat het webdesign aan al jouw wensen voldoet, maar ook dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarom houden we bij het bouwen van je website nadrukkelijk rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt je website makkelijker gevonden, trek je meer bezoekers aan en vergroot je je potentiële klantenkring. Ons webdesign bureau helpt jou om online succesvol te zijn! Webdesign is een vak apart, en bij Sanum begrijpen we dat als geen ander.

Webdesign Mechelen bij Sanum

Webdesign Mechelen voor de unieke, professionele en betaalbare websites

Bij Sanum bieden we webdesign in Mechelen dat uniek, professioneel en betaalbaar is. Of je nu een kleine lokale onderneming bent of een groot bedrijf, wij creëren maatwerk websites die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Met een betrokken team dat altijd voor je klaarstaat, zorgen we ervoor dat je website perfect functioneert op alle apparaten en snel online is. Transparantie en duidelijke communicatie staan bij ons voorop, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies voor Sanum en ervaar het verschil van professioneel webdesign in Mechelen!

Waarom kiezen voor Sanum als webdesigner in Mechelen?

Bij Sanum weten we precies hoe een professionele website of webshop eruit moet zien. Laat jouw website of webshop door ons webdesign bureau ontwerpen en je krijgt:

 • Een maatwerk website: Volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een website die eenvoudig te navigeren is en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.
 • Een betrokken team: Wij staan altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.
 • Responsive design: Een website die perfect functioneert op verschillende apparaten, van smartphones tot desktops.
 • Snelle resultaten: Zodra jij je wensen kenbaar maakt, gaan wij direct aan de slag.
 • Geen verrassingen achteraf: Transparantie en duidelijke communicatie staan bij ons voorop.
 • Eenvoudig beheer: Een website die je zelf kunt onderhouden en bijwerken.

Ben je van plan om een website te laten maken voor je (nieuwe) bedrijf of voor jezelf, maar heb je weinig of geen verstand van webdesign? Wij helpen je graag! Sanum is hét webdesign bureau voor jou. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk websites en webshops die aan al jouw eisen voldoen en zorgen ervoor dat ‘achter de schermen’ alles tiptop in orde is.

Actief in de E-commerce? Professionele webshop laten maken

Ben je actief in de e-commerce en op zoek naar een professionele webshopbouwer in de regio Mechelen? Laat Sanum je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van webshops in WooCommerce, Shopify en Lightspeed. Of je nu een startende ondernemer bent of je bestaande webshop wilt upgraden, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met onze expertise in verschillende platforms kunnen we je begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat jouw webshop optimaal presteert.

website laten maken mechelen

Is je nieuwe website gelanceerd? Dan is het misschien tijd om ook aan de slag te gaan met online marketing

Het is niet alleen belangrijk dat het webdesign aan al jouw wensen voldoet, maar ook dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Als je website eenmaal live is, stopt het werk niet. Online marketing is essentieel om je bereik te vergroten en je doelgroep te bereiken. Sanum biedt uitgebreide online marketingdiensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), content marketing, social media marketing en SEA. Met onze strategische aanpak zorgen we ervoor dat je website niet alleen bezoekers trekt, maar ook omzet genereert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een effectieve online marketingstrategie.

Lokaal webdesign door Sanum

Bij Sanum zijn we gevestigd in Aalst, maar we bedienen klanten in heel België. Ons team heeft veel ervaring met opdrachtgevers in steden zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge en Hasselt. Of je nu een lokaal bedrijf hebt of een onderneming die zich richt op een bredere regio, wij leveren maatwerk webdesign dat perfect aansluit bij jouw behoeften en de specifieke kenmerken van jouw markt. Kies voor Sanum en profiteer van onze expertise in lokaal webdesign, ongeacht waar je gevestigd bent.

webdesign bureau mechelen  • Hoe zorgt Sanum ervoor dat mijn website veilig is?

   We nemen websitebeveiliging zeer serieus. Sanum implementeert verschillende beveiligingsmaatregelen zoals SSL-certificaten, regelmatige updates en back-ups, en het gebruik van beveiligingsplugins. Hierdoor blijft je website beschermd tegen cyberdreigingen en functioneert deze altijd optimaal.

  • Kan Sanum een bestaande website migreren naar WordPress?

   Ja, we kunnen je bestaande website migreren naar WordPress. Tijdens de migratie zorgen we ervoor dat alle content, functionaliteiten en SEO-instellingen intact blijven. Dit stelt je in staat om te profiteren van de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van WordPress zonder dat je data verloren gaat.

  • Wat zijn de mogelijkheden voor e-commerce oplossingen bij Sanum?

   Sanum biedt uitgebreide e-commerce oplossingen met WooCommerce, een krachtige uitbreiding op WordPress. We kunnen een op maat gemaakte webshop ontwikkelen die volledig is geïntegreerd met jouw bedrijfsprocessen en voorkeuren. Van productbeheer tot betalingsverwerking, wij zorgen ervoor dat je webshop optimaal functioneert.

  • Hoe blijft mijn website up-to-date na de lancering?

   Na de lancering van je website biedt Sanum doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten. Dit omvat regelmatige updates, back-ups en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is. We bieden ook trainingsmateriaal zodat je zelf kleine aanpassingen kunt doen en je website kunt beheren.

  × Heeft u vragen?