Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Shop laten maken

Webshop laten maken? Dit doe je bij Sanum! De specialist in het maken van een winstgevende webshop die gericht is op het behalen van resultaten. Wij zorgen voor een geweldig werkende site die extreem gebruiksvriendelijk is.

Onze webdesigners hebben talloze webshops ontwikkeld die tot in de puntjes kloppen. Een succesvolle webshop laten maken kan je aan ons overlaten!

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de conversie. Wij maken een geweldige online ervaring voor de bezoeker. Het hele proces van een artikel zoeken tot het afrekenen moet vlekkeloos verlopen.

maatwerk website laten maken

Een webshop maken  met Sanum

Een geweldige webshop laten maken? Die gericht is op het behalen van resultaten en ook nog eens winstgevend? Dit zijn projecten die wij graag aannemen! Bij ons is er erg veel mogelijk wanneer iemand een webshop wilt laten maken. Ter voorbereiding gaan we goed overleggen wat er precies verkocht wordt. Ook gaan we kijken wat de ideale doelgroep is van de producten die je verkoopt. Om een goede online beleving te realiseren is het belangrijk om dit helder te krijgen. Hierdoor kunnen wij de webshop op een zo commercieel mogelijke manier ontwikkelen.

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de potentiële bezoekers zich thuis voelen op jou webshop. Een webshop laten maken is een geweldig proces. Wij werken het graag helemaal uit tot een succesvolle webshop waar klanten makkelijk hun aankopen kunnen doen.

In welk CMS wil jij je webshop laten maken?

Sanum is een ervaren web development bureau dat voor verschillende soorten producten een webshop heeft gemaakt. Wij zijn erg flexibel, het is erg belangrijk dat je webshop ook wordt gemaakt in een CMS die bij je bedrijfsdoelstellingen past. Wij hebben verschillende mogelijkheden qua CMS.

Een webshop maken met WooCommerce, Shopify of Magento

Dit zijn de meest gebruikte CMS van alle webshops in de wereld. Elk heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Elk CMS past ook bij een bepaalde bedrijfsdoelstelling. 

 • WOOCOMMERCE.
  WooCommerce is een plug-in van WordPress. Het is een ontzettend fijn systeem wat voor bezoeker en gebruiker gebruiksvriendelijk is. Je kan met WordPres geweldige websites maken. In combinatie met WooCommerce wordt dit een sterke webshop. Er zijn heel veel prachtige thema’s beschikbaar. Wil je iets unieks creëren? Ook dan zit je goed bij WordPress WooCommerce want het is mogelijk om heel veel maatwerk toe te passen. Je kan makkelijk een betaalsysteem toevoegen waarmee klanten op verschillende manieren kunnen afrekenen. Een webshop laten maken met WooCommerce is ideaal voor klein, middel en soms ook grote bedrijven.
 • Shopify
  Shopify is een betaald systeem. Je betaald bij het basis abonnement 29 euro per maand. Dit is wel inclusief hosting! Het neemt niet weg dat dit het meer dan waard kan zijn om Shopify te gebruiken. Een aantal van de grootste webshops ter wereld zijn gebouwd op dit platform Dit komt met name door alle in gebouwde functionaliteiten die je krijgt bij shopify. Je kan gebruik maken van Shopify Payments. Een volledig geïntegreerd betaalsysteem van het platform zelf. Shopify wordt vaak gebruikt voor mensen die gebruik maken van het Dropship verdienmodel. Je kan namelijk rechtstreeks vanaf Aliexpress producten op je shopify store zetten. Een webshop laten maken met Shopify is ideaal voor alle soorten bedrijven. Groot, middel of klein. Je kan enorm opschalen.

Een zeer grote en uitgebreide webshop laten maken? Dit kan met Magento!

 • Magento
  Magento 2 is het grootste platform waar wij mee werken. Een zeer uitgebreid systeem waar heel veel maatwerk mogelijk is. Dit platform is gemaakt om de meest complexe webshops mee te ontwikkelen. Een prachtig systeem waarmee je echt een prachtig staaltje webdesign mee kan maken. Niet iedereen kan overweg met M
website laten bouwen

Webshop laten maken – SEO.

Sanum is gespecialiseerd in het zoekmachine vriendelijk maken van een webshop. Dit doen we door sterke SEO toe te passen. Maar wat betekent zoekmachine optimalisatie eigenlijk?

SEO ( search engine optimization) of zoekmachine optimalisatie betekent dat je jou webshop zo inricht dat Google hem extreem goed kan lezen. Dit doen wij op een bepaalde manier waardoor Google de sites waarmee wij werken extreem fijn vindt. Hierdoor worden deze erg goed gevonden in Google op relevante zoektermen.

Door te werken met een sterke SEO strategie kom je hoog in Google te staan zonder dat je er advertentie kosten voor betaald. Het is een hele duurzame manier van verkeer naar je website halen.

Het is natuurlijk cruciaal om bezoekers op je website te krijgen. Dit doen wij door zoekmachine optimalisatie en Google Ads.

Welke CMS past het best bij jou organisatie?

Bij elke organisatie past een ander CMS. Wil je snel online om je producten te verkopen? Dan raden wij aan om met WooCommerce of Shopify aan de slag te gaan.

Heeft je organisatie plannen om een hele grote webshop te laten maken waar ontzettend veel producten op verkocht worden? Dat in combinatie met meerdere functionaliteiten? Dan is Magento 2 echt een platform voor jou organisatie.

Neem contact op met onze specialisten voor een gepast advies op maat.

maatwerk website laten maken

Voor elke branche

Sanum heeft ontzettend veel ervaring als webdesign bureau. Wij werken voor bedrijven uit allerlei soorten branches. Dit maakt ons werk erg divers. Voor elk bedrijf maken wij een unieke strategie waarmee er succes behaald wordt.

Webshop laten maken met een geweldig design
Een webshop laten maken door de webdesigners van Sanum betekent een ALL-IN webshop. De webshop bevat alle ingrediënten voor succes.

Onze webshops zijn extreem gebruiksvriendelijk. Natuurlijk moeten ze ook qua design echt onderscheid maken. Wij werken uitsluitend met premium thema’s die een genot voor het oog zijn.

Voordat we aan de slag gaan vragen we altijd naar de wensen. Zodat we een eindresultaat kunnen neerzetten dat helemaal naar wens is.  × Heeft u vragen?