Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Sanum levert maatwerk websites met karakter

Wil je een website laten maken voor je bedrijf of onderneming? Of wil je een webshop starten en daarmee een vliegende start maken? Bij Sanum kun je een goed vindbare WordPress website laten maken die precies aansluit op jouw product of dienst. We bouwen al onze websites volledig op maat, waardoor er veel mogelijk is qua structuur, design en natuurlijk functionaliteiten. Zo onderscheid je je van de concurrent en laat je (potentiële) klanten precies zien waar je voor staat. Of je nu een eenvoudige website wil laten maken voor een lokaal bedrijf of een mega webshop met duizenden producten, bij Sanum weten we er wel raad mee!
maatwerk website laten maken

Waarom een website op maat laten bouwen?

Onze developers bouwen alle websites in WordPress, wat zowel voor de gebruiker als de website-eigenaar vele voordelen biedt. Niet voor niets is WordPress wereldwijd gezien een van de meest populaire platformen om een website mee te bouwen. We zetten de voordelen ervan graag even voor je op een rij, zodat je snapt waarom een WordPress website laten maken een logische keuze is:

*Makkelijk in gebruik:
 WordPress is een ontzettend slim systeem dat heel intuïtief werkt. Is je website eenmaal af? Dan kun je gemakkelijk zelf bezoekersaantallen, contactaanvragen en eventuele bestellingen inzien.

*Het is zoekmachine-vriendelijk:
dankzij de logische opbouw van pagina’s in WordPress zijn deze goed vindbaar in zoekmachines. En dat is wel zo handig, want meer bezoekers = meer klanten.

*Het is goed beveiligd:
WordPress websites staan erom bekend heel veilig te zijn, zeker bij gebruik van bepaalde plugins, die wij uiteraard voor je installeren als je ons je website laat maken.

*Eindeloos veel plugins beschikbaar:
wat die plugins betreft, die zijn er oneindig veel! Daardoor is er ontzettend veel mogelijk qua functionaliteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een plugin voor. Dit resulteert in een website op maat die precies aansluit op de visie van je bedrijf, maar er ook erg aantrekkelijk uitziet.

*WordPress is altijd up-to-date:
Heb je een WordPress website op maat laten maken? Weet dan dat dit systeem geregeld geüpdatet wordt, waardoor je website in feite nooit veroudert. Natuurlijk kun je na verloop van tijd bepaalde (meestal visuele) aanpassingen doorvoeren, maar het systeem dat je gebruikt is altijd up-to-date.

Wat ons betreft spreken de voordelen van WordPress voor zich. Wil je een website laten maken die goed vindbaar is, gemakkelijk navigeert, goed converteert én er mooi uitziet? Neem dan contact met ons web design bedrijf op voor een geheel vrijblijvende offerte. We gaan graag voor je aan de slag! 

Reponsive website op maat laten maken

Laat je Sanum je nieuwe website bouwen? Dan weet je zeker dat deze volledig responsive is. Dat wil zeggen dat de layout van de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm dat wordt gebruikt. Daardoor is deze zowel op de computer als op een tablet of telefoon gemakkelijk te navigeren, maar ook aantrekkelijk om te zien. Een responsive website laten maken is geen luxe, maar noodzaak te noemen. Het zal je verbazen hoeveel bezoekers je website vanaf mobiel bezoeken, dus een website die niet responsive is, is letterlijk een gemiste kans.

Website laten maken door Sanum? Dit kun je verwachten

Bij Sanum kun je een website laten bouwen die er aantrekkelijk uitziet én goed vindbaar is. Een website die past bij je bedrijfsvoering en bij (potentiële) klanten een professionele indruk achterlaat. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag!
We gaan allereerst met je in gesprek over je wensen en eisen. Wat is het precies dat je met je website wilt bereiken? Heb je wellicht een bestaande website waar je niet tevreden over bent en wil je daarom een website op maat laten maken? Ook visuele en praktische aspecten komen aan bod. Zijn er bepaalde kleuren die je mooi vindt, hoeveel pagina’s moet de website hebben en heb je al nagedacht over SEO?
We bespreken diverse aspecten die voor onze developers belangrijk zijn om te weten. Misschien kun je zelfs voorbeelden laten zien van websites die je mooi vindt. Zo krijgen we een goed beeld van wat je van je maatwerk website verwacht. Vervolgens gaan we aan de slag en zullen we een website op maat maken die voldoet aan alle bovenstaande eisen.

Ongeacht hoe dit wensenlijstje eruit ziet, bij Sanum staan we garant voor:

*Een website die past bij de identiteit van je bedrijf: aan de hand van het kleurenschema, de opmaak en diverse visuele elementen zorgen we ervoor dat je website goed past bij je product of dienst en precies de gewenste sfeer uitstraalt.

*Een WordPress website die goed vindbaar is: een goed vindbare website gaat verder dan het gebruik van de juiste plugins. Wij zorgen er met een heldere structuur, slimme url’s en passende metagegevens voor dat de website zowel bij jou als bij Google in de smaak valt.

*Een gebruiksvriendelijke website die converteert: last but not least moet de website ook gemakkelijk navigeren en prettig in gebruik zijn. Dit maakt van die bezoeker ook echt een klant. Met andere woorden: de experts van Sanum je website laten maken is goed voor je conversie!

Maatwerk website laten maken inclusief gratis hosting

Bij Sanum zijn we blij met onze klanten en komen we ze graag tegemoet. Daarom is zowel de domeinnaam als de hosting het eerste jaar helemaal gratis als je ons je website laat maken. Maak je daarna gebruik van onze andere diensten, bijvoorbeeld op het gebied van online marketing, social media management of linkbuilding? Dan blijven je domeinnaam en hosting helemaal gratis! Zolang je klant bij ons bent, betaal je er helemaal niets voor. Ons dienstenpakket is perfect voor ondernemers die grootste plannen hebben en het direct goed willen aanpakken. Want laten we eerlijk zijn: om een onderneming te laten groeien is er meer nodig dan enkel een maatwerk website.
Hebben we je daarmee over de streep getrokken en wil je een website op maat laten maken inclusief gratis domeinnaam en hosting? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

website laten bouwen

Wat kost een website op maat?

Bij Sanum zijn we er zowel voor de kleine ondernemer als de doorgewinterde zakenman. Onze maatwerk websites variëren dan ook van eenvoudige, minimalistische ontwerpen tot uitgebreide online systemen die zeer veel technische kennis vereisen. Het is dan ook onmogelijk om een standaard antwoord te geven op de vraag: wat kost een website laten maken? De prijs is namelijk simpelweg afhankelijk van ontzettend veel factoren. Denk aan het aantal pagina’s, de benodigde functionaliteiten en eisen op het gebied van het vormgeving.
Om die reden gaan we graag met je in gesprek over je wensen en eisen. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel tijd we kwijt zijn aan het ontwerp en de uitvoering, waarna je een geheel vrijblijvende offerte ontvangt. Ga je daarmee akkoord en kies je voor een website op maat van Sanum? Pas dan gaan we voor je aan de slag.

Goedkope website laten maken?

Bij Sanum claimen we zeker niet de allergoedkoopste te zijn, maar hebben we wel zeer concurrerende tarieven. De enige reden dat we niet voor spotprijzen werken is dat we daarvoor simpelweg niet de kwaliteit en vormgeving kunnen garanderen die we graag bieden. Je moet je als ondernemer dus ook afvragen of je perse een hele goedkope website wil laten maken, of iets meer betaalt en daar direct de vruchten van plukt. Je website is letterlijk het online visitekaartje van je bedrijf, en daar maken wij voor een eerlijk tarief absoluut iets moois van!

maatwerk website laten maken
website laten bouwen

Maak je nieuwe website af met sterke SEO teksten

Een goede website laten maken is één, deze vullen met sterke content is twee. Daarom bouwen we niet alleen sterke websites, maar kunnen we indien gewenst ook de webteksten verzorgen. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bepalen we welke zoektermen interessant zijn voor jouw nieuwe website. Vervolgens creëren we landingspagina’s en blogs waar we goed geoptimaliseerde SEO teksten voor schrijven, zodat Google precies weet bij welke zoekopdrachten jouw website relevant is. Zo trek je niet alleen meer, maar ook precies de juiste bezoekers, die eerder zullen converteren tot klant.
Een nieuwe website laten maken is dus stap één, deze vullen met sterke content is stap twee. En daar helpen onze ervaren tekstschrijvers je graag mee. We schrijven SEO teksten die zoekmachines precies vertellen bij welke zoektermen jouw website relevant is. Zo wordt deze beter gevonden in Google, en levert je maatwerk website je meer klanten op.

Is je maatwerk website af? Tijd voor online marketing!

Bij Sanum bieden we een totaalplaatje als het gaat om online marketing. Een website laten maken is daar nog slechts een klein onderdeel van. Is jouw nieuwe website eenmaal af? Dan kunnen we je op allerlei manieren ondersteunen bij het verbeteren van je online zichtbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen hun weg naar jouw (gloednieuwe) website vinden, met meer klanten als logisch gevolg.
Op het gebied van online marketing bieden we de volgende diensten aan:

*SEO: meer bezoekers trekken begint natuurlijk met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Daarmee zorgen we ervoor dat je zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google staat. De SEO teksten die we hiervoor schrijven zijn daar een belangrijk onderdeel van, maar ook een interne linkstructuur, gebruiksvriendelijke interface, snelle laadtijd en natuurlijk linkbuilding zijn van belang.

*Linkbuilding: door hoogwaardige backlinks te plaatsen verhogen we de autoriteit van je website. Daardoor wekt je site bij zoekmachines meer vertrouwen, waardoor deze hoger in de zoekresultaten staat. Een onmisbaar onderdeel van SEO dus.

*Social media management: heb je moeite met het posten van relevante, aantrekkelijke content op social media? Geen probleem, we nemen het graag van je over!

Website op maat laten maken?

Vraag direct een offerte aan!
Of je nu je volledige online marketing wilt uitbesteden of enkel een professionele WordPress website wilt laten maken, bij Sanum ben je in beide gevallen aan het juiste adres. Onze developers gaan graag voor je aan de slag met een passend ontwerp, waarmee je je (online) business naar een hoger niveau tilt. Daarbij is volledig maatwerk mogelijk en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Benieuwd naar de kosten voor een WordPress website op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag met je om de tafel om je wensen en eisen in kaart te brengen. De (digitale) koffie staat vast klaar!  • Welk CMS is het beste voor een maatwerk website?

   Bij Sanum zijn we overtuigd van de functionaliteiten, het gebruiksgemak en de veiligheid van WordPress. Daarom bouwen we al onze websites op maat met WordPress, waarmee we onze klanten websites van topkwaliteit kunnen bieden.

  • Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

   Hoe lang we ervoor nodig hebben om je website op maat te maken, is helemaal afhankelijk van hoe uitgebreid deze moet zijn. Dit kan variëren van twee weken voor redelijk eenvoudige websites tot enkele maanden voor complete platformen.

  • Is mijn maatwerk website responsive?

   Bij Sanum vinden we het belangrijk dat je website er zowel op een computer als tablet en telefoon goed uitziet. Daarom zijn onze websites altijd volledig responsive, wat betekent dat ze automatisch meeschalen met het formaat van het scherm.

  • Heeft mijn nieuwe website onderhoud nodig?

   Niet per se. In principe is je website zodra we hem opleveren helemaal af, hoewel we wel aanraden om af en toe de teksten onder handen te nemen en nieuwe content toe te voegen. Ook de gebruikte plugins moeten af en toe worden geüpdatet. Wil je dat niet zelf hoeven doen? We nemen het graag uit handen!

  • Hoe wordt mijn website goed gevonden door potentiële klanten?

   Met een heldere structuur, logische url’s en snelle laadtijd zorgen we voor een website die goed gevonden wordt in Google. Door vervolgens onze tekstschrijvers sterke SEO teksten en maandelijkse blogs te laten schrijven, verbetert je vindbaarheid aanzienlijk. Zo trek je er meer bezoekers mee, wat resulteert in meer klanten.

  • Wat is de prijs voor een website op maat?

   Wat het kost om een website te laten maken is geheel afhankelijk van je eisen en wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, dan doen we je een vrijblijvende offerte toekomen.

  × Heeft u vragen?