Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor stichtingen.

Uw Partner voor Non-Profit Websites

Hoogwaardige Websites voor Stichtingen

Sanum begrijpt het cruciale belang van een krachtige online vertegenwoordiging. Wij leveren op maat gemaakte websites die visueel aantrekkelijk zijn en rijk aan essentiële functies zoals donatiemodules en ledenadministratie, geoptimaliseerd voor zowel gebruikersgemak als SEO.

Betaalbare stichting website laten maken

Onze prijsstelling is helder en eerlijk, met het doel om topkwaliteit websites toegankelijk te maken voor stichtingen van alle groottes, zonder verborgen kosten.

Duurzame Ondersteuning van je stichting website en Eenvoudig Websitebeheer

 Bij Sanum staan gebruiksgemak en klantondersteuning centraal. Wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen bij oplevering, maar continu optimaal functioneert door regelmatige updates en beveiligingschecks.

Website voor stichtingen

Waarom Sanum uw non-profit website laten bouwen

 • Superieure Kwaliteit: Wij bouwen snelle en betrouwbare websites die de tand des tijds zullen doorstaan en uw stichting effectief zullen dienen.
 • Vertrouwen en Betrouwbaarheid: Van concept tot lancering, Sanum staat als een betrouwbare partner naast u.
 • Budgetvriendelijk: Wij streven ernaar om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden in de markt.
 • Toegewijd aan Non-profits: Onze diepe betrokkenheid bij non-profitorganisaties inspireert elk project dat we aannemen.

Speciale Websitefuncties voor Non-profits:

 • Aantrekkelijke, Moderne Designs: Onze sites zijn niet alleen visueel uitnodigend, maar ook ontworpen om bezoekers te converteren naar actieve supporters van uw zaak.
 • Geavanceerde Donatiemogelijkheden: Met onze gebruiksvriendelijke iDEAL donatiemodule verhoogt u moeiteloos de donatie-inkomsten.
 • Allesomvattende Evenementen en Fondsenwerving: Beheer eenvoudig evenementen, zie direct de resultaten van fondsenwerving, en onderhoudt blogs en ledengegevens allemaal via uw website.
stichting website laten maken

SEO-optimalisatie website stichting

Elke website voor stichtingen die we ontwikkelen wordt geoptimaliseerd met de beste SEO-praktijken om ervoor te zorgen dat uw non-profit organisatie maximaal zichtbaar is in zoekmachines zoals Google. Door gebruik te maken van relevante trefwoorden, het optimaliseren van content en het waarborgen van een snelle laadtijd, verzekeren wij dat uw site niet alleen aantrekkelijk is, maar ook hoog scoort in zoekresultaten.

Extra SEO-diensten omvatten

 • Keyword Onderzoek: Wij identificeren de zoekwoorden die het meest relevant zijn voor uw sector om de zichtbaarheid van uw website te maximaliseren.
 • Content Creatie: Onze content specialisten schrijven informatieve en boeiende artikelen die zowel bezoekers trekken als de autoriteit van uw site verhogen.
 • Technische SEO: Wij zorgen ervoor dat uw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines, met een schone code en een responsief design.
non-profit website laten maken

Vraag een gepersonaliseerde stichting website offerte aan!

Ons team staat klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een strategisch plan te ontwikkelen dat uw stichting helpt groeien. Contacteer ons vandaag nog!

Contactinformatie

Bezoek onze contact pagina voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw stichting online kunnen versterken.

Sanum – Waar uw stichting de toekomst ontmoet  × Heeft u vragen?