Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

WooCommerce webshop laten maken

Een webshop laten maken door Sanum betekent in een korte tijd een professionele Webshop. Een webshop die helemaal naar jou wens is, en wij zorgen ervoor dat je online vindbaar bent. WordPress Webshop

WordPress webshop

Onze WordPress webshops worden gemaakt met WooCommerce. Een WooCommerce Webshop implementeer je door middel van een plugin op WordPress.
WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop systemen ter wereld. Dit komt met name doordat het erg makkelijk te gebruiken is!
Door het maken van vele WordPress webshops, en het werken met een gespecialiseerd team hebben wij alle ingrediënten in huis om je behoeftes te overtreffen.
Een WordPress Webshop maken wij al vanaf 950 EURO. Dit is een ALL-IN prijs. Uiteraard kan je dit eventueel uitbreiden met extra diensten die wij leveren
maatwerk website laten maken

De Voordelen van een WooCommerce Webshop Laten Maken

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en flexibele online winkel, dan is een WooCommerce webshop een goede keuze. Bij ons kun je jouw eigen webshop laten maken en profiteren van de vele voordelen die dit platform biedt. Ontdek hier wat een WooCommerce webshop voor jouw bedrijf kan betekenen.

Eenvoudig te gebruiken en aan te passen.

Een van de grootste voordelen van een WooCommerce webshop is de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het platform is gebouwd op WordPress, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Bovendien kun je de webshop gemakkelijk aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften, met behulp van de vele beschikbare plugins en thema’s. Zo kun je een unieke en professionele webshop creëren die perfect past bij jouw bedrijf.

Integratie met WordPress.

Een van de grootste voordelen van een WooCommerce webshop is de naadloze integratie met WordPress. Dit betekent dat je niet alleen een webshop kunt creëren, maar ook een volledige website kunt bouwen met behulp van WordPress. Dit maakt het gemakkelijk om jouw webshop te integreren met andere belangrijke aspecten van jouw online aanwezigheid, zoals een blog of portfolio. Bovendien kun je met WordPress gemakkelijk de SEO van jouw webshop verbeteren, wat kan helpen om meer verkeer naar jouw site te trekken.

Veelzijdige betalings- en verzendopties.

Een ander voordeel van het laten maken van een WooCommerce webshop is de veelzijdigheid van betalings- en verzendopties. Met WooCommerce kun je verschillende betaalmethoden integreren, zoals PayPal, creditcardbetalingen en bankoverschrijvingen. Bovendien kun je verschillende verzendopties aanbieden, zoals standaard verzending, express verzending en afhalen in de winkel. Dit geeft jouw klanten meer keuze en flexibiliteit bij het afrekenen en kan helpen om hun tevredenheid en loyaliteit te vergroten.  website laten bouwen

  Mogelijkheid tot het toevoegen van extra functionaliteiten.

  Een ander voordeel van het laten maken van een WooCommerce webshop is de mogelijkheid tot het toevoegen van extra functionaliteiten. Met de vele beschikbare plugins kun je bijvoorbeeld een chatfunctie toevoegen, een verlanglijstje voor klanten creëren of een abonnementsservice opzetten. Dit maakt het mogelijk om jouw webshop aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf en klanten. Bovendien kun je deze functionaliteiten op elk moment toevoegen of verwijderen, waardoor je flexibel blijft en kunt inspelen op veranderingen in de markt.

  Geschikt voor zowel kleine als grote webshops.

  Een van de voordelen van het laten maken van een WooCommerce webshop is dat het geschikt is voor zowel kleine als grote webshops. Of je nu net begint met jouw online winkel of al een gevestigde naam bent, WooCommerce biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt. Je kunt beginnen met een eenvoudige webshop en deze later uitbreiden naarmate jouw bedrijf groeit. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang.

  maatwerk website laten maken
  × Heeft u vragen?