Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Website laten maken WordPress

Een WordPress website laten maken is voor uw bedrijf dé manier om goed zichtbaar te zijn in de digitale wereld. Door samen te werken met een WordPress specialist als Sanum bent U verzekerd van een website die geheel naar wens is. Of dit nu een webshop, blog pagina of bedrijfspagina is, wij verzorgen uw website geheel op maat. Wilt U een WordPress website laten maken, of weten wat de mogelijkheden zijn met een WordPress website? Lees snel verder om te weten hoe uw online vindbaarheid door het dak kan stijgen!

maatwerk website laten maken

Wat is WordPress?

WordPress is een open source content management system (CMS). Dit houdt in dat het de achterkant van uw website vormt. Het is één van de populairste platformen voor websitebouw, met een geschat marktaandeel van 60% van alle websites die werken met een CMS. WordPress biedt vele opties en is daarom geschikt voor vele soorten websites. Dit kan een eenvoudige bedrijfspagina zijn, maar ook een complexe, gepersonaliseerde webshop. Wat WordPress ontzettend populair maakt zijn de duizenden plugins en thema’s, waar ontelbare mogelijkheden mee zijn voor uw website.

Door gebruik te maken van een CMS kunnen er eenvoudig aanpassingen gedaan worden aan een website, zonder enige kennis van programmeertalen als HTML, CSS en PHP. Dit is de reden dat vele bedrijven voor een website met CMS kiezen. WordPress vormt een basis framework voor uw website. Dit framework kan vervolgens ingedeeld worden met verschillende thema’s en plugins. Wilt U een complexere WordPress website laten ontwikellen? Dan ondersteunt Sanum U hier graag mee. Onze WordPress ontwikkelaar is zeer ervaren met het bouwen van websites en kan uw web dromen realiseren. Hierdoor zijn de personalisatie opties nog veel uitgebreider dan wanneer U voor een standaard thema van WordPress kiest.

De thema’s van WordPress bepalen het uiterlijk van uw website. Denk bijvoorbeeld aan de kleurstelling, de indeling van de menu’s en de positie van de banners. Plugins vullen dit thema aan met extra functionaliteiten voor de website, zo bijvoorbeeld e-commerce functionaliteiten of het tonen van uw Instagrampagina. Deze thema’s en plugins bieden vele mogelijkheden, maar om uw WordPress website geheel naar eigen smaak te hebben is het een verstandige keuze om een WordPress website laten maken over te laten aan een WordPress specialist.

Een WordPress website laten ontwikkelen door een WordPress specialist is hierdoor een verstandige keuze. Hieronder lees je nog meer redenen om jouw WordPress website te laten maken bij Sanum.

Wanneer kan ik een WordPress website laten bouwen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een WordPress website. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende situaties genoteerd, waarbij een WordPress website laten maken de juiste keus is.

 • U wilt een eenvoudige en toegankelijke bedrijfspagina: WordPress biedt vele mogelijkheden in hun CMS. Hierdoor is het makkelijk om uw bedrijfspagina bij te houden en te voorzien van content.
 • U wilt een complete webshop: Door binnen WordPress gebruik te maken van de plugin WooCommerce is het eenvoudig om producten toe te voegen aan uw webshop. Daarnaast verzorgt deze plugin het complete afrekenproces, zodat U alleen het pakket hoeft te verzenden. Een WordPress website laten maken bij Sanum houdt ook in dat de juiste plugins, bijvoorbeeld WooCommerce, geïnstalleerd worden.
 • U wilt uw website gemakkelijk uitbreiden en aanpassen: Zoals eerder vernoemd zorgt het CMS van WordPress voor ontelbare mogelijkheden, zo ook het uitbreiden van uw webshop. Uiteraard kunt U ook met een bestaande WordPress website bij Sanum terecht om deze uit te breiden, in plaats van een compleet nieuwe WordPress website laten bouwen.
 • U wilt een betrouwbare en veilige website: De beveiliging van WordPress wordt regelmatig geüpdatet om beveiligingslekken te voorkomen. Daarnaast worden er voortdurend nieuwe functies toegevoegd, om de beveiliging sterk te houden.
 • U wilt een zoekmachine vriendelijke oplossing: WordPress biedt van nature vele opties om hoog te ranken binnen de zoekmachines zoals Google. Ook is dit uit te breiden door gebruik te maken van aanvullende plugins.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Wilt U een WordPress website laten maken, maar bent U nog niet op de hoogte van de vele voordelen die WordPress u kan bieden? Hieronder staan de belangrijkste genoteerd:

 • Gebruiksvriendelijk: WordPress is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor zowel de gebruiker als de websitebeheerder. De websitebeheerder kan zonder veel technische kennis de website beheren en bijwerken.
 • Veelzijdig: WordPress is een enorm veelzijdig platform wat door gebruik te maken van duizenden plugins en thema’s ontzettend veel mogelijkheden biedt.
 • Veiligheid: WordPress hun beveiligingsfuncties worden regelmatig geüpdatet, zodat uw site beveiligd blijft tegen cyberdreigingen.
 • Community: Doordat WordPress zo’n ontzettend populair platform is voor websites wordt het door vele bedrijven en organisaties gebruikt. Hierdoor staat er veel informatie op het internet die U kan helpen als U ergens op vastloopt. Desondanks staan wij uiteraard bij Sanum altijd klaar voor al uw vragen over WordPress.
 • SEO-vriendelijk: WordPress biedt van nature veel opties om de SEO op uw website te optimaliseren. Daarnaast is dit nog verder uit te breiden door gebruik te maken van aanvullende plugins.
 • Responsive: Een WordPress website laten maken verzekert U ervan dat uw website er goed uitziet in de browser van computers, telefoons en tablets.

Hoe goed is WordPress beveiligd?

De beveiliging van uw website speelt uiteraard een grote rol om uw privé bestanden en -data ook daadwerkelijk privé te houden. Gelukkig is WordPress goed beveiligd en wordt deze beveiliging regelmatig bijgewerkt om beveiligingslekken te voorkomen. Een WordPress website laten maken bij Sanum garandeert U een goed beveiligde website door onder andere aanvullende plugins te installeren en de beveiligingssoftware regelmatig te updaten. Door een WordPress website laten ontwerpen kunt U dus gerust zijn dat uw online privacy

website laten bouwen

Waarom een WordPress website op maat?

Een WordPress website maken lijkt op het eerste oog misschien een eenvoudige klus. Echter zijn er vele aspecten waardoor wij aanraden een WordPress website laten maken over te laten aan een specialist als Sanum. Zo zijn de thema’s binnen WordPress beperkt, dus zult U vele websites zien die op uw eigen website lijken. Om dit te voorkomen kunt U een WordPress website laten maken door een professional, om over een volledig unieke website te beschikken. Dit zorgt voor een herkenbare bedrijfsidentiteit voor de bezoekers van uw website.

Door een WordPress website op maat te laten maken kan deze ingericht worden om zo efficiënt mogelijk te werken, compleet gepersonaliseerd voor uw bedrijf of organisatie. Het is dus niet alleen het uiterlijk van de website wat verbeterd wordt, ook de functionaliteit van uw WordPress website zal enorme progressie zien. Bovendien zorgt Sanum ervoor dat uw website hoog zal ranken binnen de zoekmachines dankzij onze SEO specialist. Een WordPress website laten ontwerpen door een specialist is dus een uiterst verstandige keus!

Waarom een WordPress website laten ontwerpen door Sanum?

Bij Sanum krijgt U meer dan alleen een WordPress website op maat. Onze ervaren WordPress developer en SEO-specialist werken nauwkeurig samen om uw website compleet naar wens samen te stellen. Onze WordPress specialist heeft jarenlange ervaring met het bouwen van websites, en zal U dus op alle vlakken binnen uw website van dienst kunnen zijn. Hierdoor is een WordPress website laten maken een garantie voor een goede website.

Bovendien biedt Sanum een uiterst scherpe prijs, zonder dat de kwaliteit van de WordPress website hieronder gaat lijden. Wij bieden een persoonlijke benadering en zullen altijd klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier wordt de WordPress website voor uw bedrijf of organisatie niet alleen een doel, maar ook realiteit. Kies daarom voor de WordPress specialist van Sanum voor een WordPress website van topkwaliteit. Een WordPress website laten maken bij Sanum is dus gegarandeerd de beste keus!

maatwerk website laten maken

Hoeveel kost een WordPress website ontwerp maken?

De kosten van een WordPress website ontwerp maken variëren per website. Dit heeft onder andere te maken met de complexiteit van de website en het aantal pagina’s. Een WordPress website laten maken bij Sanum kan al vanaf €850,-. Bij deze prijs zit onder andere webdesign, web inrichting en SEO-optimalisatie inbegrepen. Wanneer u een WordPress website laat maken bij Sanum garanderen wij U een complete website die voldoet aan al uw wensen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw WordPress website? Vraag eenvoudig een offerte aan! 

Hoelang duurt een WordPress website laten maken? 

Een WordPress website laten maken bij Sanum kost gemiddeld tussen de 7 en 14 werkdagen. In deze tijd wordt uw gehele website gebouwd, geïnstalleerd en gepubliceerd. Met grotere projecten kan de vereiste tijd uiteraard meer zijn, maar dit zal variëren op basis van uw wensen. Om U een precieze indicatie te geven kunt U eenvoudig contact met ons opnemen. 

Waarom is SEO belangrijk op uw WordPress website?

Bij een WordPress website laten maken hoort ook SEO (Search Engine Optimization). Dit zorgt ervoor dat uw website hoog scoort binnen zoekmachines als Google. Hiermee zal uw online vindbaarheid verbeterd worden en zult U uw doelgroep beter kunnen bereiken. Bij Sanum helpen onze SEO-specialisten U graag met het opzetten en uitvoeren van een SEO-strategie. Door deze strategie consistent uit te voeren zult U gegarandeerd een blijvende groei constateren binnen het verkeer op uw WordPress website.

Ook voor het laten schrijven van SEO teksten bent U bij Sanum aan het juiste adres. Zo kunt U de gewenste doelgroep bereiken, en hen aanspreken in de juiste schrijfstijl. De programma’s die gebruikt worden om de juiste analyses op te stellen zijn vaak erg prijzig. Hierdoor is het als ondernemer goedkoper om dit uit te besteden aan een SEO-specialist als Sanum. Het laten schrijven van SEO teksten bij Sanum gaat al vanaf €0,04 per woord!

Welke plugins zijn beschikbaar bij een WordPress website?

WordPress ondersteunt vele plugins. Een van de populairste plugins is WooCommerce, wat uw website omtovert tot webshop. Daarnaast zijn er onder andere plugins om formulieren, zoals een contactformulier, op de website te plaatsen en plugins om de Instagrampagina van uw bedrijf of organisatie op de website te tonen. Uiteraard is plugins installeren ook onderdeel van een WordPress website laten maken bij Sanum. 

Genoeg redenen om een WordPress website te laten maken!

Een WordPress website laten maken is dus een verstandige keuze, omdat het een uitgebreid maar toch gebruiksvriendelijk platform is. Of U nu een blog pagina, bedrijfspagina of webshop wilt laten maken, de mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. Sanum biedt U een WordPress developer met jarenlange ervaring, die uw website compleet op maat kan verzorgen. Zo bent U zeker van een kwalitatief goede website die volledig naar behoren functioneert.

Als u op zoek bent naar een website die uw bedrijf of project kan ondersteunen, overweeg dan WordPress en laat Sanum u helpen bij het realiseren van uw website. Een WordPress website laten maken, of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio!   

Een WordPress biedt vele opties voor alle bedrijven en organisaties. Sanum biedt U dé voordelige WordPress specialist om uw website dromen werkelijkheid te laten worden. Een WordPress website laten maken bij Sanum kan al vanaf €850,-! Hier is onder andere het webdesign, het installeren van plugins en SEO optimalisatie bij inbegrepen.  

Waarom een WordPress website laten maken?

Door het uitbesteden van een WordPress website laten maken bent U ervan verzekerd dat de website geheel naar wens werkt en eenvoudig in gebruik is. Onze WordPress specialist heeft jarenlange ervaring, waardoor het proces van een WordPress website maken veel sneller en accurater zal verlopen. 

Wat doet een WordPress specialist?

Een WordPress specialist verzorgt het gehele webdesign en de inrichting hiervan. Deze specialist zorgt ervoor dat de website compleet naar wens werkt en eenvoudig te gebruiken is. Onze WordPress specialist heeft jarenlange ervaring met het bouwen van websites en verzekert U van een website die past bij uw bedrijf of organisatie.

Hoeveel kost een WordPress specialist?

Een WordPress website laten maken lijkt op het eerste oog erg prijzig. Bij Sanum verzorgt onze WordPress specialist uw website al vanaf €850,-. Deze prijzen variëren uiteraard enorm, op basis van de wensen van het bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden met een WordPress website?

De mogelijkheden met een WordPress website zijn oneindig, maar de doeleinden waar ze het meeste voor gebruikt worden zijn bijvoorbeeld bedrijfspagina’s, blogpagina’s en webshops. Een WordPress website laten maken is hierdoor verstandig, om de juiste functionaliteiten op uw website toe te laten passen.

Hoe is mijn WordPress website vindbaar?

Een WordPress website laten maken bij Sanum garandeert U ook dat uw website hoog rankt binnen de zoekmachines, door een nauwkeurige samenwerking tussen de WordPress developer en de SEO-specialist. Zo worden er teksten en algemene content aan de pagina’s toegevoegd, die SEO geoptimaliseerd zijn.

Kan ik mijn WordPress website personaliseren?

WordPress biedt van zichzelf een gelimiteerd aantal thema’s. Hierdoor is de pagina te personaliseren, maar de mogelijkheden zijn beperkt. Een WordPress website laten maken bij Sanum zorgt ervoor dat er meer opties zijn dan alleen de standaard thema’s. Hierdoor kan uw website volledig gepersonaliseerd worden.  × Heeft u vragen?