We zijn experts in webdesign, SEO, E-commerce, branding & uiteraard internetmarketing diensten.

Contact gegevens:

Email

contact@sanum.be

Phone

076 204 5313

Location

4823 AD Breda

Sanum is een bureau gespecialiseerd in webdesign en online marketing. We bieden op maat gemaakte oplossingen om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf te helpen groeien in de digitale wereld.

Onze belangrijkste diensten omvatten webdesign en online marketing, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), pay-per-click-advertenties (PPC), sociale media marketing en meer.

We werken met bedrijven van alle groottes en industrieën, van startups tot gevestigde ondernemingen. Onze oplossingen zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften.

We beginnen met een kennismakingsgesprek om uw behoeften te begrijpen. Vervolgens stellen we een plan op, voeren we de benodigde werkzaamheden uit en houden we voortdurend contact om uw tevredenheid te waarborgen.

Ja, we bieden doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website en online marketingprestaties consistent blijven en kunnen evolueren met veranderende behoeften.

SEO is een strategie om uw website hoger te laten verschijnen in zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten uw site vinden.

Online marketing, zoals SEO en PPC, vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines en op sociale media. Dit kan leiden tot meer websiteverkeer, leads en uiteindelijk meer klanten.

Ja, al onze websites worden ontworpen met responsiviteit in gedachten, wat betekent dat ze goed functioneren op zowel desktops als mobiele apparaten.

Hoe lang duurt het om een website te laten ontwerpen door Sanum?