Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Gratis domeinnaam registreren

O

Registreer een gratis domeinnaam bij Sanum Bij Sanum kun je profiteren van een gratis domeinnaamregistratie en kosteloze hosting voor het eerste jaar wanneer je ons inschakelt voor het bouwen van je nieuwe website. Of je nu kiest voor een simpele site met een paar pagina’s of een uitgebreide webshop, de domeinnaam en hosting zijn het eerste jaar volledig gratis. Blijf je gebruikmaken van onze aanvullende diensten? Dan blijven de domeinnaam en hosting kosteloos zolang je klant bij ons blijft.

Klinkt dit interessant? We informeren je graag uitgebreid over onze diensten, zodat je weet hoe we jouw bedrijf na het bouwen van je website kunnen positioneren. Denk vooruit, wetende dat zowel je hosting als domeinnaam gratis blijven zolang je bij ons klant bent.

Wil je direct je gratis domeinnaam registreren inclusief hosting?

Neem contact op en deel je ideeën voor de gewenste website of webshop. Onze webdesigners staan klaar voor elke uitdaging!

1 jaar gratis domeinnaam en hosting bij elke nieuwe website Onze webdesignservices zijn zeer divers, bedoeld voor zowel kleine zelfstandigen als grote ondernemingen die complexe websites nodig hebben. Grotere sites, zoals uitgebreide webshops, vereisen doorgaans duurdere hosting. Bij ons echter, ook voor de meest uitgebreide pakketten, is de hosting het eerste jaar gratis.

Gratis domeinnaam en een professionele website

Een website van Sanum sluit perfect aan bij jouw producten, diensten en merkidentiteit, waardoor hij de juiste doelgroep aanspreekt. We houden rekening met kleurgebruik, typografie en de algehele vormgeving om de juiste sfeer te creëren. We zijn niet alleen experts in het bouwen van technisch uitstekende en vindbare websites, maar hebben ook een scherp oog voor design. Een goede reden om voor ons te kiezen, naast de gratis domeinnaam natuurlijk!

Gratis domein en hosting bij gebruik van onze diensten

Een nieuwe website laten bouwen met een jaar lang gratis domeinnaam en hosting is slechts het begin. Om je bedrijf echt te laten groeien, is een sterke online zichtbaarheid essentieel. Bij Sanum zijn we bedreven in online marketing en ondersteunen we je op verschillende manieren om de vindbaarheid van je website te verbeteren, zoals:

  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • SEA (zoekmachineadvertenties)
  • Social media beheer
  • Linkbuilding (sterke backlinks opbouwen)

Zolang je gebruikmaakt van deze diensten, blijven zowel de domeinnaam als de hosting gratis.

Klaar om je gratis domein te registreren en een website te laten bouwen?

Kun je niet wachten om online te gaan met je nieuwe website? Neem direct contact met ons op om je wensen voor je website of webshop te bespreken. We zijn klaar om samen een prachtig design te creëren en je klantenbestand uit te breiden door effectieve online marketing. Kies je voor onze diensten, dan geniet je altijd van een professionele en persoonlijke aanpak. Wij helpen je om het maximale uit je online aanwezigheid te halen, of je nu producten verkoopt, landelijke diensten aanbiedt of als lokale dienstverlener werkt. Met een gratis domeinnaam en hosting van Sanum zorg je ervoor dat je (potentiële) klanten je altijd kunnen vinden

× Heeft u vragen?