Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

SEO bureau Antwerpen

O

Wil je beter vindbaar worden in Antwerpen en omstreken, of simpelweg samenwerken met een SEO bureau in Antwerpen? Bij Sanum staan we voor je klaar! We kennen de Belgische markt goed en weten precies hoe we voor jouw product of dienst een betere online zichtbaarheid creëren. En dat is vandaag de dag belangrijker dan ooit.

Waar iemand ook naar op zoek is, de kans is groot dat Google de eerste stap is om het te vinden. Met ons SEO bureau in Antwerpen zorgen we ervoor dat jouw website een toppositie behaalt in Google én andere zoekmachines. Dit doen we door verschillende technieken met elkaar te combineren, waardoor je niet alleen meer, maar ook heel gericht de juiste bezoekers trekt. Bezoekers die precies op zoek zijn naar wat je als ondernemer of bedrijf te bieden hebt. Met andere woorden: bezoekers waarbij de kans groot is dat ze daadwerkelijk klant worden. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag!

Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat letterlijk vertaalt naar zoekmachineoptimalisatie. Het omvat alle werkzaamheden die een hogere positie in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines tot doel hebben. Deze hoge positie levert je logischerwijs meer bezoekers op je website op, en dus meer klanten.

Het grootste voordeel aan SEO is dat potentiële klanten (zowel uit Antwerpen als de rest van België) gemakkelijk je website weten te vinden. Je hoeft er niet voor te adverteren, niet eindeloos op social media te posten en niet op events te staan. Een hoge positie in de zoekresultaten van Google levert je een constante stroom aan websitebezoekers op, zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet: het laten groeien van je bedrijf.

Klinkt dat je als muziek in de oren? Met ons SEO bureau in Antwerpen maken we deze hoge positie realiteit. En het leuke is: een goede SEO-strategie betaalt zichzelf terug! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De diensten van ons SEO bureau in Antwerpen

Voor die toppositie in Google hoef je niet te betalen, maar dat wil niet zeggen dat hij makkelijk te realiseren is. Het vereist een slimme aanpak, waarbij we rekening houden met veel verschillende factoren. De beste resultaten behalen we door verschillende onderdelen met elkaar te combineren. Of je nu een SEO bureau in Antwerpen zoekt omdat je daar een winkel hebt, of een dienst in heel België aanbiedt, een goede SEO campagne bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een zoekwoordenonderzoek: dit is de basis van een SEO-campagne. In een zoekwoordenonderzoek checken we de zoekvolumes, concurrentie en gerelateerde keywords voor alle zoektermen die voor jouw business relevant zijn.
  • Het schrijven van SEO teksten: op basis van bovenstaande zoektermen worden sterke SEO teksten geschreven, die zoekmachines in feite vertellen bij welke zoekopdrachten jouw website getoond moet worden.
  • Linkbuilding: door kwalitatieve backlinks te plaatsen op andere websites, verhogen we de autoriteit van jouw domein. Dit zorgt voor een hogere positie in zoekresultaten, simpelweg omdat je website daardoor niet alleen relevant, maar ook betrouwbaar overkomt.
  • Periodieke blogs: een laatste belangrijk aspect aan een goede SEO-campagne is een constante update op het gebied van websiteteksten. Zoekmachines houden van websites waar regelmatig nieuwe content op wordt geplaatst. Dit is waarom we je als SEO bureau in Antwerpen aanraden een periodiek blog te laten schrijven, waar we ook gelijk nieuwe zoektermen in kunnen verwerken.

Beter vindbaar worden in Antwerpen en omstreken?

Of je nu heel gericht in Antwerpen beter gevonden wilt worden (bijvoorbeeld als je daar een restaurant hebt) of met een webshop door heel België meer klanten wenst, de experts van Sanum staan voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring als SEO bureau in Antwerpen hebben we reeds de meest uiteenlopende bedrijven mogen helpen groeien. Van kleinschalige bedrijven en startende ondernemers tot grote concerns met een zeer complexe bedrijfsvoering, bij Sanum zijn we er voor iedereen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ga met ons in gesprek over je wensen op het gebied van SEO. Samen tillen we je online zichtbaarheid naar een hoger niveau!

× Heeft u vragen?