Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Web design bedrijf

O

Bij Sanum ontwerpen en ontwikkelen we krachtige websites die indruk maken. Als web design bedrijf maken we zowel voor kleine ondernemers als grote bedrijven websites die goed vindbaar zijn, goed converteren én er lekker uitzien. En dat is maar goed ook, want je website is het online visitekaartje van je bedrijf.

Als specialisten in webdesign begrijpen we maar al te goed dat jouw succes valt of staat met je online aanwezigheid. Daarom zorgen we ervoor dat de maatwerk website precies aan jouw wensen en eisen voldoet, en gaan we graag nog een stapje verder door actief met je mee te denken over de functionaliteiten. Zo hebben we al vele bedrijven geholpen en als web design bedrijf hun onderneming op de kaart gezet. Ben jij de volgende?

Goed om te weten: bij Sanum is zowel de domeinnaam als de hosting het eerste volledig gratis bij het afnemen van een nieuwe website. Neem je daarna een van onze andere diensten af? Dan blijft dit gratis net zolang je klant blijft.

Web design bedrijf voor WordPress website

Als je het ons vraagt is WordPress het beste CMS-systeem voor het bouwen van zowel websites als webshops. Dit systeem werkt heel intuïtief, biedt oneindig veel mogelijkheden en resulteert in mooie, betrouwbare én super snelle websites die gemakkelijk navigeren.

Of je nu op lokaal niveau een dienst aanbiedt of een webshop runt die internationaal verzendt, met een WordPress website ben je je concurrentie altijd een stap voor. Daarom geven we als web design bedrijf de voorkeur aan dit systeem en hebben we ons er door de jaren heen flink in gespecialiseerd. Onze webdesigners kennen alle ins en outs van WordPress en weten precies hoe ze de beste gebruikerservaring creëren, zonder het visuele aspect uit het oog te verliezen.

Bedrijf voor webdesign en online marketing

Bij Sanum kunnen we je van dienst zijn als web design bedrijf, maar we gaan veel verder dan dat. We kunnen namelijk ook de online marketing voor je uit handen nemen. Laat ons bijvoorbeeld aan de slag gaan met SEO, waardoor je nieuwe website direct goed wordt gevonden in zoekmachines. Door de juiste combinatie van SEO teksten en linkbuilding zorgen we voor een goede online zichtbaarheid, waar je uiteraard ook offline van profiteert.

Voor een vliegende start met je onderneming laat je ons dus zowel het web design als de online marketing verzorgen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke aanpak het beste bij jouw onderneming of organisatie past.

Persoonlijk en transparant webdesign bedrijf

Werk je graag met een vast contactpersoon en hou je van een transparante, heldere aanpak? Dan ben je bij web design bedrijf Sanum aan het juiste adres. Allereerst werken we altijd op basis van een duidelijke offerte, zodat je precies weet wat je betaalt en wat je daarvoor terugkrijgt. We hebben geen kleine lettertjes en denken actief met je mee om het beste resultaat te behalen.

Dankzij deze aanpak hebben we al vele bedrijven en organisaties mogen helpen, zowel met passend webdesign als online marketing. Ben jij klaar om alles uit je online aanwezigheid te halen? Ga dan voor een maatwerk website van Sanum, eventueel aangevuld met onze andere diensten.

× Heeft u vragen?