Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS
blog

Webdesign offertes aanvragen

O

Webdesign offertes aanvragen? Ga voor gratis hosting en domeinnaam bij Sanum! Wil je graag een nieuwe website laten maken en daarvoor verschillende partijen vergelijken? Bij Sanum sturen we je altijd eerst een overzichtelijke en gratis webdesign offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent en gemakkelijk kunt vergelijken. Dat betekent 100% duidelijkheid voordat we aan de slag gaan, geen kleine lettertjes en dus geen verassingen achteraf. In onze webdesign offertes kun je bovendien diverse diensten combineren, zodat je het beste haalt uit je online aanwezigheid! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Gratis website offerte aanvragen

Bij Sanum vinden we het onvoorstelbaar dat er developers zijn die een bedrag rekenen voor het opstellen van een offerte. Daarom is het aanvragen van een website offerte bij ons helemaal gratis. We nemen graag de tijd voor je om precies te begrijpen wat voor website je nodig hebt en wat je wensen en eisen zijn. Zo kunnen we een goede inschatting maken van het aantal uren dat we nodig hebben. We zijn transparant over waar de kosten vandaan komen en wat je daarvoor van ons kunt verwachten. Besluit je daarna om niet met ons in zee te gaan? Geen probleem!

Webdesign offerte inclusief gratis hosting en domeinnaam

Wist je dat als je Sanum jouw nieuwe website laat maken, de hosting en domeinnaam het eerste jaar volledig gratis zijn? Dit betekent dat je daar pas in het volgende jaar voor gaat betalen en ze opgenomen zijn in de website offerte voor nul euro. Uiteraard weet je wel precies hoeveel je er na het eerste jaar voor gaat betalen, want ook daar zijn we heel transparant in.

Maak je na het eerste jaar gebruik van een van onze andere diensten, zoals online marketing, SEO of linkbuilding? Dan blijven de domeinnaam en hosting gratis! Uiteraard kunnen we deze aanvullende diensten opnemen in de webdesign offerte, maar we kunnen daar ook even mee wachten tot je nieuwe website af is. 

Website offerte van Sanum? Dit zijn onze beloftes

Heb je van ons een offerte voor webdesign ontvangen en twijfel je nog om met ons in zee te gaan? We leggen je graag uit wat je van ons kunt verwachten. Bij Sanum ontwerpen we websites die er niet alleen lekker uitzien, maar ook goed vindbaar zijn in Google. Het is daarvoor nodig dat ze een heldere structuur hebben, gemakkelijk navigeerbaar zijn en super snel laden. Bovendien is een responsieve design goed voor je vindbaarheid, en ook daar houden we rekening mee. Kortom: onze webdesign offertes hebben altijd betrekking op een website die technisch gezien slim in elkaar zit.

Daarnaast is naast de gratis domeinnaam en hosting tevens het onderhoud inbegrepen in onze website offertes. Dit wil zeggen dat we waar nodig updates uitvoeren, zodat je website altijd up-to-date, en dus veilig blijft. 

Webdesign + online marketing offerte

Naast websites bouwen zijn we ook steengoed in online marketing. Handig voor ondernemers die meteen willen knallen met hun nieuwe website en aan de slag willen met SEO, linkbuilding of social media marketing. Desgewenst kunnen we dan ook een webdesign offerte opstellen met  diverse extra diensten, zodat je jouw nieuwe website vanaf dag één de aandacht geeft die deze verdient. 

Direct een offerte voor webdesign aanvragen

Hebben we je overtuigd en wil je graag een webdesign offerte van Sanum aanvragen? Neem dan even contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek. Het is handig als je daarvoor alvast op een rijtje zet uit hoeveel pagina’s de nieuwe website ongeveer moet bestaan en voorbeelden kunt noemen van websites die je mooi vindt. Zo krijgen we een goede indruk van de hoeveelheid uren die nodig zijn om de website of webshop te ontwikkelen. Na het ontvangen kun je de website offerte vergelijken met eventuele andere aanbieders. Kies je voor ons? Je kunt ons niet blijer maken! We gaan met liefde voor je aan de slag en bouwen een website waar je je bedrijf écht mee op de kaart zet.

× Heeft u vragen?