Wij zijn verheugd om jou uit te nodigen om eens kennis te maken met Sanum, de toonaangevende naam in webdesign en marketing in België!

CONTACT GEGEVENS

Website laten onderhouden

Website Onderhoud – Wanneer je een website hebt of wilt laten maken is het website hosting & Onderhoud ook erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil, dus je site moet altijd up to date blijven. Het is ook belangrijk om de beveiliging van je site in het oog te houden.

Bij ons Website Onderhoud pakket krijg je automatische beveiliging updates. Ook worden alle plug-ins van je website ge-update.

Een Website Of Webshop Is Nooit Af

Een website is nooit af en moet constant in beweging blijven. Ook wordt het design regelmatig aangepast en verbetert. Dit doen we zodat terugkerende bezoekers elke keer in een nieuwe omgeving terecht komen.

Onze specialisten willen altijd het beste voor de website van onze opdrachtgevers. Want dit is jou visitekaartje, en natuurlijk ook die van ons!

gratis onderhoud en hosting
01
01
Betrouwbaarheid

Onze hostinginfrastructuur zorgt voor minimale downtime en maximale beschikbaarheid van uw website.

02
02
Veiligheid

We beveiligen uw website tegen bedreigingen en zorgen voor regelmatige updates om beveiligingslekken te dichten.

03
03
Snelheid

Snelle laadtijden zorgen voor tevreden bezoekers en een betere rangschikking in zoekmachines.

04
04
Probleemloos Beheer

Ons team neemt de technische zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Voordelen website onderhoud

Hosting
Hosting

10.00

V.a.

  • Betrouwbare Hosting
  • Regelmatige Back-ups
  • Beveiligingsupdates
  • Snelheidsoptimalisatie
  • Onderhoud en Ondersteuning
Inclussief
Inclussief

Gratis

Bij een hosting pakket

  • Ervaring
  • Maatwerk
  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Support

Service website laten onderhouden

Bij Sanum begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

SEO voordelen bij onderhoud aan je website

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jouw website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer je website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Betaalbaar website onderhoud

Een nieuwe website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. Sanum werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN-SERVICE pakket website onderhoud

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, WordPress ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie & Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier onze klanten te helpen.

Wist je dat Sanum al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

ERVARINGNEN MET SANUM

Klanten vertellen
Over onze
Diensten

KoopWandelwagen
Webshop is mooi ontworpen en genereerd inmiddels ook online verkopen
KoopWandelwagen
Shop eigenaar
Woning Unie
Op Woningunie is het mogelijk om je woning te verhuren of te verkopen, ook is het op onze website mogelijk om je woning te ruil aan te bieden.
Woning Unie
Gratis platform
Parfum 24/7
Goed geholpen met onze shop opzetten. Onderhoud en randzaken ligt bij deze partij.
Parfum 24/7
Shop eingenaar
ZSD
Maatwerk website en design voor onze B2B producten en B2C producten van premium kwaliteit
ZSD
Marketeer
Schoonheid salon
Onze schoonheid salon website was aan vernieuwing toe en dat heeft geleid tot super resultaat
Schoonheid salon
Beauty specialist
× Heeft u vragen?